Gepubliceerd: zaterdag 28 november 2020

KSV Rumbeke in top drie op sociale media van eerste provinciale W.-Vl. !!!

sociale media kopie

Dag van vandaag is sociale media niet meer weg te denken bij iedereen, ook niet bij voetbalclubs in onze provincie West-Vlaanderen. Nieuwsblad publiceerde vandaag een lijstje van de sociale media van onze West-Vlaamse voetbalclubs per reeks van 1A tot 1ste provinciale. 

KSV Rumbeke scoort op dat gebied super want we staan op plaats 2 in eerste provinciale W-Vl. met 1721 facebook likes op het moment dat de krant werd gedrukt, maar tot op heden al 1726. We werden geklopt door KSV Diksmuide met 2831 facebook likes. Natuurlijk kan dit nog veel meer, maar toch een mooie verdienste voor onze webmaster, sociale media beheerder Kurt Maddens die met héél zijn hart en ziel onze voetbalvereniging KSV Rumbeke online op de kaart zet. Heb je onze facebook pagina van KSV Rumbeke nog geen like gegeven om te volgen, doe dit nu, onderaan het artikel vind je het logo terug en klik daarop , en dan vervolgens like de pagina. 

sociale media 1 kopie

Daarbij streef ik natuurlijk uit naar eigen creatie en eigen input om KSVR los te laten op het World Wide Web. Al ziet men iets nuttigs passeren dan moet je toch nog zelf een eigen input en creatie insteken en niet zomaar letterlijk overnemen van anderen. Dat maakt het ook om zowel de website en sociale media aantrekkelijk te maken. Iedere keer opzoek naar nieuwe dingen om de mensen te boeien, al is het met een foto, video of een artikel. Het is een heuse dagtaak dat men iet mag onderschatten waar er vele uren worden aan voorbij gegaan. 

Wist je dat KSV Rumbeke ook te volgen is via twitter en instagram?

Op twitter hebben we 308 volgers, op instagram zitten we al aan 614 volgers en op Facebook is de topper met 1726 FB-likes.  

Klik op onderstaande logo's om onze pagina's te volgen:

Twitter KSV Rumbeke:

instagram

Instagram KSV Rumbeke:  

instagram

Facebook KSV Rumbeke: 

facebook

Tekst Kurt Maddens