Gepubliceerd: donderdag 26 november 2020

Nieuwe look voor de zittribune van KSV Rumbeke !!

Tribune 1 kopie

In deze corona tijden is het op Rumbeekse Sportpark héél stilletjes enkel de jongste garde van KSV Rumbeke van U6 t.e.m. U13 trainen enkel op het Rumbeekse Sportpark, alle andere jeugdploegen U15, U17, U21, reserven, beloften, fanionelftal heren en dames wachten nog steeds op groen licht van de overheid en Voetbal Vlaanderen om terug de voeling te krijgen met de grasmat. Maar op Rumbeke zit men alvast niet stil.

Deze week werd de tribune in een nieuw jasje gestoken. Al de bestaande zitjes van de zittribune werden verwijderd en er werden volledig nieuwe zitjes gemonteerd. Dit allemaal werd verwijderd en gemonteerd door de mensen van onze stadswerkers van Stad Roeselare, waarvoor van harte dank U wel STAD ROESELARE.

Door enkele creatieve mensen was er een mogelijkheid om van de zittribune iets moois van te maken. Hieronder vind je een foto van vorige tribune en van de tribune die er vanaf heden uit ziet. Wat vinden jullie ervan?

Tribune 5

In de komende weken, maanden staat er nog één en ander op de planning, op tijd en stond gaan jullie het allemaal wel vernemen via onze website van KSV Rumbeke. Zo houden we graag onze sympathisanten en trouwe supporters op de hoogte van al het gebeuren binnen onze familiale vereniging.

Tribune 2 kopie

Tekst Kurt Maddens

Foto's: Martin Vanhoutte, Gerd Debuyck en Kurt Maddens.

video: Kurt Maddens