Gepubliceerd: woensdag 11 november 2020

Jonge garde van de beloften voelen zich uitstekend bij KSV Rumbeke.

Beloften 1

Provinciale beloften liggen al een lange periode stil sinds Miss Corona weer ten toneel kwam. Laatste wedstrijd van de beloften dateert al van 9 oktober 2020 op het veld van Club Roeselare waar ze met een verdiende ruime zege (1-6) de derby konden winnen en de leiders plaats aanvoeren in het klassement. Intussen tijd onderhouden de beloften hun conditie met hun dagelijkse/wekelijkse looptrainingen ergens te Vlaanderen waar ze zich bevinden.

In deze voetbal loze tijden wegens Corona die roet in het eten gooit van onze beloften laten we jullie eens kennismaken hoe ze bij KSV Rumbeke terecht gekomen zijn, wat ze mooi vinden van de club, wat hun ambities zijn op voetbalvlak, hoe ze tegenover Corona staan en zoals de natuurlijke hamvraag onder de voetballers wie hun favoriete ploegen en spelers zijn. Al deze vragen en antwoorden werden verzameld en in gezamenlijke antwoord gebundeld om zo de privacy per speler te behouden.

Hoe maakten ze de stap naar KSV Rumbeke?

Aantal spelers hebben hun eerste voetbalstappen gezet wanneer ze konden rond huppelen op het veld en nog steeds de blauw-witte kleuren in hart dragen. Deel van de spelers hebben na hun jeugdopleidingen bij stadsgenoten of omliggende clubs de oversteek gemaakt naar KSV Rumbeke waardoor ze iemand kenden die al bij Rumbeke speelde of via een bestuurslid of uit vrijwillige basis.

Wat vinden ze mooi aan onze vereniging KSV Rumbeke?

Familieclub, kunstgras op terrein 1, samenwerking coach en spelers, sportief zit goed bij KSVR, goeie band tussen iedereen tussen de spelers en staf in de kantine, eerlijke mensen, goede atmosfeer, goede teamgevoel, ontspannen sfeer, genoeg concurrentie en competitiviteit om te presteren.

“Heel warme familieclub en bovendien toch zeer professioneel”

Sven Coucke

Wat zijn eigenlijk de ambities van onze beloften?

Plezier beleven met maten, hogerop geraken, beter worden als speler, ambitie om in onze eerste elftal van KSV Rumbeke te spelen, amusement maken met de groep want zonder plezier kan er niet gepresteerd worden,…..

sponsorbanner 4

Ambities in het leven van de beloften staat alvast ook hoog genoteerd. Zo is het duidelijk dat ze eerst en vooral hun studies met glans willen afwerken met combinatie van het voetbal bij KSV Rumbeke. Na de studies een carrière opbouwen in het bedrijfsleven als zelfstandige of als werknemer. Vooral willen ze gezond leven leiden en een mooi gezin stichten. Dat zijn de vooruitzichten en toekomstplannen van onze beloften.

Dag van vandaag is Corona het gespreksonderwerp, zowel onder elkaar, op sociale media, in de media overal waar je kan denken. Hoe staan onze beloften daar tegenover?

Ze hopen alvast dat het snel mogelijk opgelost geraakt en dat men de maatregelen goed blijven opvolgen zodat er geen nieuwe golf komt, want veel bedrijven (sponsors,…) zouden de derde golf niet meer aankunnen. Het is soms frustrerend, maar het is niet anders. We missen onze geliefkoosde hobby door dat ambetant virus.

Hoe omschrijven de jonge garde van de beloften zichzelf. Toch wel verrassend dat de meeste onder hen op dezelfde golflengte zitten. Ambitieus, gedreven, vriendelijk, sportief, vertrouwelijk zijn de meest voorkomende antwoorden hoe ze zichzelf mochten omschrijven. Maar ook humor is er plaats voor onder de jonge garde. Daarom ook dat onze provinciale beloften zo een hechte band hebben met elkaar. Dat resulteert ook in hun gedrevenheid tijdens de wedstrijden en trainingen.

Niet alleen voetbal staat op hun programma. Ze maken ook ruimte voor wat culinaire lekkers, maar wat staat bij deze jonge garde meestal op het menu. Pasta, pizza en frietjes zijn alvast niet weg te denken bij de jonge gasten. Kip, rijst en kippenboutjes staan ook op het menu bij enkelingen. Als drank gaan de meesten het wel weten frisdrank en een goe pintje na een overwinning of in hun vrije tijd kan hen ook bekoren.

sponsorbanner 3

Favoriete clubs binnen– en buitenland.

Clubs in eigen land komen zestal clubs in aanmerking. Club Brugge en RSC Anderlecht mogen de eerste plaats delen gevolgd door KV Oostende, SV Zulte-Waregem, KV Kortrijk en Standard Luik. Clubs in het buitenland kan men al een mooi eigen reeks van maken met volwaardige ploegen in de top of the world. FC Barcelona staat op nummer één, Manchester United op plaats twee. Bayern München pronkt op plaats drie gevolgd door resem andere topclubs o.a. Juventus, PSG, Real Madrid, Borussia Dortmund, Arsenal, Santos, Lille, Manchester City,…

Favoriete spelers België en buitenlandse spelers.

Belgische spelers lopen toch wel iets uit één lopend, maar we kunnen toch 8 namen noteren. Er zitten enkele verrassingen tussen de namen. Kevin De Bruyne pronkt op plaats één, gevolgd door Eden Hazard (plaats twee) en Romelu Lukaku (plaats drie). Courtois, Trebel, Samuel Bastien voeren het lijstje nog aan en de verrassingen van de dag zijn Rinus en Lothar die moesten knielen voor deze grootheden. Favoriete buitenlandse spelers kan men een heel nieuwe voetbalploeg samenstellen met in totaal 13 verschillende namen. Lionel Messi is de aanvoerder op plaats één van de favoriete buitenlandse spelers gevolgd door de volgende grootheden. Ivan Perisic, Neymar Jr, Buffon, Ter Stegen, Zlatan Ibrahimovic, Paul Pogba, Luka Modric, Marquinhos, Ronaldo, Marco Reus, Erling Haaland, Thiago Alcantara.

Jonge garde van de beloften maken ook tijd in hun vrije tijd om de wereld te ontdekken. Spanje en Italië staan hoog in de lijst genoteerd van hun favoriete vakantiebestemming. Portugal, Zweden, Bulgarije, Egypte, Brazilië, Griekenland, Zwitserland, Schotland zijn ook nog landen die onze beloften kunnen bekoren om tot rust te komen en genieten van het landschap in diverse landen ter wereld.

Ook over de website van KSV Rumbeke hadden ze lovende woorden naar onze webmaster en tevens hun afgevaardigde van de beloften. Top gedaan van onze webmaster, nuttig, alle benodigde informatie kan je terug vinden, zeer goed uitgewerkt, heel mooi en georganiseerde website, duidelijk, gemakkelijk terug te vinden, wordt heel veel aangepast, top tegenover andere website van ploegen uit provinciale reeksen, zeer veel info, toffe verslagen, overzichtelijk, duidelijk veel werk ingestoken, bedankt Kurt Maddens!!

“Perfect uithangbord voor de club.”

Lander Cardoen

Tekst Kurt Maddens

sponsorbanner 1