Gepubliceerd: zaterdag 07 november 2020

Leon en Emiel van de U9 missen het voetbal tijdens de corona voetballoze dagen !!!

Leon Emiel 600px

In deze voetballoze dagen wanneer Miss Corona ferm roet in het eten gooit kunnen we onze geliefkoosde hobby niet uitoefenen, zelfs niet bij KSV Rumbeke. Er is weinig nieuws te rapen op de club als er wekelijks geen voetbal te zien is op het domein van de Rumbeekse Arena. Maar op sociale media zowel op facebook en Instagram verschijnen af en toe filmpjes of foto's waar ze KSV Rumbeke in taggen. 

Zo passeerde een leuke foto waar @ksvrumbeke getagd werd in een verhaallijn op Instagram. Twee spelertjes Leon Missinne en Emiel Pauwels van de U9 die mekaar nu regelmatig tegenkomen om een balletje te trappen in de voetballoze dagen. Met de nodige navraag bij beide mama's van de spelertjes door onze webmaster mochten we de foto publiceren op de website.

Beide spelertjes spelen bij de U9 en hun coolste trainer is Dieter Vanlerberghe. Leon speelt bij KSV Rumbeke sinds vorig jaar bij de U8 en Emiel speelt al bij KSV Rumbeke vanaf de U6. Leon had dit seizoen al zijn draai gevonden en genoot met volle teugen van het voetbal dit seizoen, "jammer dat het nu stil ligt" klonk het bij de mama. Beide spelertjes voelen zich goed in hun ploegje dit seizoen. 

Natuurlijk moet altijd een vraag weerklinken naar de voetballertjes wie hun favoriete speler of grote voorbeeld is. Ronaldo is Leon zijn lievelingsspeler en Eden Hazard is Emiel zijn favoriete voetballer. Niet tegenstaande dat Leon verkiest voor Ronaldo gaat zijn grote voorkeur naar Real Madrid als favoriete ploeg. Emiel houdt het dan heel bescheiden bij de Rode Duivels, ja natuurlijk daar speelt Eden Hazard ook bij en nog tal van andere Belgische top voetballers. 

In deze corona voetballoze dagen houden beide spelertjes van wandelen met hun ouders, broers en/of zussen. Natuurlijk ook buiten spelen doen beide spelertjes enorm graag , groot gelijk om de gezonde buitenlucht op te snuiven. De tablet is bij Leon en Emiel alvast hun favoriete ding als ze binnen zitten. Leon houdt zich ook nog bezig met switch en ipad, af en toe komt er ook een gezelschapsspelletje aanbod. Emiel houdt zich meest bezig met de tablet. 

Mama van Leon wist te vertellen, "We gaan wel regelmatig wandelen deze week om te geocachen." En de mama van Emiel wist ons te vertellen, "Laten we hopen dat ze vlug weer een beetje voetballen zodat ze hun energie een beetje kwijt kunnen."

Als er nog spelertjes, ouders met een hart voor Rumbeke hebben en hun zoon, dochter,...... zo op de website eens willen zien om de leegte van de voetballoze dagen in te vullen op de website tag jullie kapoen met @ksvrumbeke op instagram of mail jullie foto - filmpje door naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via een whatsapp naar 0497/637582. 

Tekst Kurt Maddens

Foto Maya Cheyns

(foto: links Leon, rechts Emiel)

111