Gepubliceerd: zaterdag 31 oktober 2020

Alle activiteiten bij KSV Rumbeke opgeschort tot en met 15 november 2020 !!!!

IMG 4517 kopie

Na lang beraad hebben we beslist om alle activiteiten van de club op te schorten tot en met zondag 15/11. Op 13/11 wordt de situatie opnieuw geëvalueerd en wordt beslist of er terug kan worden opgestart en hoe er eventueel kan worden opgestart.

Hoe jammer dit ook is voor de jonge spelers, dit is het minste wat wij als vereniging kunnen doen. Dit lijkt ons de meest logische stap om onze medewerkers, onze spelers en hun familie te vrijwaren van het virus dat zich momenteel razendsnel en onder alle leeftijden verspreidt.

Er werd gevraagd om onze contacten gedurende de komende weken tot een minimum te beperken en hiervoor worden zelfs de scholen een extra week gesloten. Het zou dan ook onverantwoord zijn om onder deze omstandigheden onze 215 jeugdspelers in de categorieën U6 tem U13 samen te brengen op de club. De gezondheid van onze ganse KSVR-familie primeert nu de komende weken.

Dit was geen gemakkelijke keuze maar we hopen dat we op ieders begrip te kunnen rekenen. Hopelijk kunnen we op deze manier helpen om het virus een halt toe te roepen en kan de rest van het voetbalseizoen gevrijwaard worden.

Zorg goed voor jezelf en voor elkaar.

Sportieve groeten,

Het hoofdbestuur.