Gepubliceerd: donderdag 29 oktober 2020

Voetbal Vlaanderen legt jeugdcompetities stil, alle activiteiten bij KSV Rumbeke voorlopig stopgezet !!!

IMG 3204 kopie

We zitten momenteel in een heel onzekere periode. De maatregelen van alle verschillende overheden en besturen vliegen ons rond de oren. De ene al wat duidelijker dan de andere en in sommige gevallen worden ze al aangepast nog voor we ze hadden kunnen uitlezen.

Op basis van de maatregelen van de Nationale en Vlaamse overheid besliste Voetbal Vlaanderen reeds om alle competities stil te leggen. Momenteel is er enkel nog toelating om te trainen met ploegen tot en met de U13. Morgen is er ook nog de vergadering van Midwest en aansluitend die van het Roeselaarse Stadsbestuur. Vermoedelijk zullen hierna nog extra regionale maatregelen volgen. De maatregelen die de laatste weken genomen werden lijken niet het verhoopte effect te hebben en alle curves blijven verder stijgen.

Om onszelf de tijd te geven om een juiste beslissing te nemen in het belang van ieders gezondheid en van onze jeugdspelers en om jullie als trainers, spelers en ouders een beetje duidelijkheid te geven voor de komende dagen en weken hebben we beslist om alle activiteiten van KSV Rumbeke op te schorten tot zondagavond 1/11. Vrijdagavond houden we met het hoofdbestuur een (digitale) vergadering waar we op basis van alle maatregelen en de evolutie van de cijfers gaan beslissen wat er kan doorgaan in de maand November. Ten laatste op zondag wordt er gecommuniceerd voor de komende weken.

Met sportieve groeten, 

Namens KSV Rumbeke,

Tom Verbanck

We hopen dat iedereen begrip kan opbrengen voor deze keuze en wensen iedereen vooral een goeie gezondheid toe. Zorg goed voor elkaar.

Wij wachten momenteel het besluit af van Midwest ( waaronder stad Roeselare valt ) om een duidelijk antwoord te geven. Blijkbaar zal er daar mogen een beslissing genomen worden.

Wij willen niet vooruit lopen op de feiten, vinden sport voor kinderen heel belangrijk, maar willen ook geen gezondheidsrisico’s nemen.

Naar gelang de beslissing, ons medegedeeld door stad, zullen wij per leeftijdscategorie de genomen beslissingen mededelen.

In de hoop op uw begrip, dit is volledig buiten onze wil om.

Met sportieve groeten,

Namens KSV Rumbeke,

Filiep Cneut Secretaris g.c.