Gepubliceerd: zaterdag 03 oktober 2020

No Ref, No Game, bedankt referees !!!!

bedankt ref kopie

Van zaterdag 3 oktober t.e.m.  zondag 11 oktober is er "week van de scheidsrechter". Dit weekend werden de jeugdscheidsrechters en scheidsrechters aangesloten bij de KBVB eens in de spotlight gezet bij KSV Rumbeke. 

Scheidsrechters die dit weekend op het Sportpark aanwezig waren om een wedstrijd in goede banen te leiden kregen een kleine attentie. Aangeboden door onze hofleverancier "Chocolaterie Van Parijs" waarvoor dank. 

Onze referee ambassador Marc Vandevelde heeft dit seizoen tot op heden van het publiceren van het artikel in totaal 18 jeugdscheidsrechters onder zijn hoede. Vanaf volgende week mag hij nog eens 7 nieuwe jonge jeugdscheidsrechters toevoegen op zijn lijst. Twee van zijn refkes van vorig seizoen hebben de stap gezet en zijn nu ook officieel aangesloten als referee bij de KBVB (Eppo en Justine)

KSV Rumbeke en vooral Marc (referee ambassador) willen dan ook alle scheidsrechters bedanken voor hun inzet tijdens iedere wedstrijd want No Ref, No Game , respect, dank U wel Referees !!!

"De week van de officials of week van de ref is telkens iets speciaals. Als referee ambassador van KSV Rumbeke kijk ik steeds uit naar deze week om zo een dertigtal refs te verwelkomen. Met de goede samenwerking met het hoofdbestuur, mag ik steeds een aangename attentie voorzien voor de refs, en dit kroont deze week. Bedankt ref, officials! Zonder jullie geen voetbal. Respect!! Een ❤ vanwege KSV Rumbeke."

Marc Vandevelde

bedankt ref

  

vanparijs

Tekst en foto Kurt Maddens