Gepubliceerd: donderdag 01 oktober 2020

Voetbalrestaurant op zaterdag 17 oktober 2020 !!!

voetbalrestaurant17102020 520px

Na een lange periode zonder voetbal is het nieuwe seizoen gestart. We zitten terug waar we thuis horen en dat is 1ste provinciale. Hoewel we niet slecht spelen, staan we na een zware start voorlopig onderaan het klassement, maar daarin zal wel verandering komen.

We verliezen de moed zeker niet en de spelersgroep hangt goed samen. Resultaten zullen ongetwijfeld volgen. Als bestuur willen we jullie, de supporters en sponsors, mee betrekken bij de club. Daarom organiseren wij met inachtname van coronamaatregelen ons eerste voetbalrestaurant van het seizoen.

Dit gaat door op zaterdag 17 oktober 2020 in zaal ‘ORCHIDEE’ (inrit Heropbouwstraat 186, 8800 Roeselare). U wordt ter plaatse verwelkomd door de voorzitter en dit vanaf 17.15h.

Onze gastheer heeft een uitstekend menu samengesteld dat u zeker zal bekoren. Een uitgebreide voorstelling vindt u onderaan.

Dit menu wordt u aangeboden aan de democratische prijs van 55 EUR/pp (all-in). Na het etentje vertrekken we richting het ‘Sportpark’ te Rumbeke waar we samen kunnen genieten van de wedstrijd KSVR – VK DADIZELE om 20.00h. Tijdens de rust kan u dan de eerste helft rustig evalueren bij een sterke koffie en een hartverwarmertje om uiteindelijk na de wedstrijd nog na te genieten met een drankje.

Indien u wil inschrijven voor dit etentje, gelieve dit door te geven aan Jürgen Van Damme op het tel.nr. 0476/89.78.71 en dit ten laatste tegen woensdag 14 oktober. Omwille van de geldende coronamaatregelen is het aantal plaatsen beperkt tot 60 en wie eerst komt wordt ook eerst bediend.

 MENU: 

Drink van cranberry, Gin en limoen met verwelkomingshapjes

Varkenshaasje gebraiseerd in rode wijn witlofreepjes, créme van wortel en knolselder Dauphinoistorentje

Moeulleux van chocolade roomijs en bosvruchten

Koffie met zoetigheden

Vriendelijke sportieve groeten,

Jürgen Van Damme