Gepubliceerd: dinsdag 28 juli 2020

Afspraken Corona maatregelen Sportpark Rumbeke !!

afspraken coronoa 520px

Vanaf die weekend starten de jeugdploegen met hun trainingen van het nieuwe seizoen. Gelieve alle puntjes die vermeld staan hieronder GOED door te nemen. We hadden gehoopt het nieuwe seizoen op een normale manier te kunnen aanvatten maar momenteel evolueert de situatie allerminst gunstig. Gezien het groot aantal nieuwe besmettingen in enkele gemeenten in onze regio wensen wij geen enkel risico te nemen.

Bijgevolg hebben we een aantal maatregelen opgesteld om de start van het nieuwe seizoen zo veilig mogelijk te laten verlopen.we hadden gehoopt het nieuwe seizoen op een normale manier te kunnen aanvatten maar momenteel evolueert de situatie allerminst gunstig. Gezien het groot aantal nieuwe besmettingen in enkele gemeenten in onze regio wensen wij geen enkel risico te nemen. Bijgevolg hebben we een aantal maatregelen opgesteld om de start van het nieuwe seizoen zo veilig mogelijk te laten verlopen.Mogen wij vragen deze maatregelen goed door te nemen en op te volgen!!! De maatregelen zullen continu geëvalueerd worden in overleg met de stadsdiensten en indien nodig ook aangepast worden. Alle aanpassingen zullen worden door gemaild. De meest recente versie zal steeds raadpleegbaar zijn via de website. Hieronder staan alle maatregelen uitgeschreven. Onderaan van dit artikel zijn de maatregelen nog eens samengevat op een A4 blad, deze zal dan ook uit gehangen worden op het Rumbeekse Sportpark.

Blijf thuis indien:

Mogen wij vragen om bij volgende situaties niet naar de training te komen en uw trainer te verwittigen:

* Spelers die zich ziek voelen of bepaalde symptomen vertonen die op corona kunnen wijzen.

* Spelers die op reis waren in regio’s die door buitenlandse zaken werden aangeduid als rode of oranje zones komen de eerste twee weken na terugkomst niet trainen tenzij ze een negatieve corona test kunnen voorleggen.

* Spelers die tijdens de week kampen of stages volgens in bubbels bij KSV Rumbeke OF bij andere organisaties moeten we helaas vragen om in deze week niet te komen trainen

Maatregelen voor spelers op training:

Wat MOET men meebrengen.

Alle spelers brengen een rugzak mee met volgende zaken:

* Een genaamtekende fles/bidon water. Tijdens een drankpauze kunnen deze flessen uit de zak gehaald worden en na het drinken verdwijnt de fles direct terug in de eigen zak. Dit om het risico op verwisseling te beperken. Lege flessen worden na training terug meegenomen in de rugzak naar huis.

* Vanaf U13: een mondmasker dat de speler zelfstandig kan aandoen. Bij de oudere spelers kan een trainer vragen om een mondmasker aan te doen wanneer hij bepaalde zaken in groep wil bespreken.

* Eventueel kledij (bv voetbalschoenen) om zich nog om te kleden op het terrein. De kleedkamers zullen niet gebruikt worden, dus probeer uw kledij zoveel als mogelijk al van thuis aan te hebben.

Aankomst op training (max 10 minuten op voorhand).

Kleedkamers zijn niet toegankelijk. Spelers gaan bij aankomst direct naar het terrein waar hun training doorgaat. Het juiste oefenveld kan u steeds terugvinden op de app of webapplicatie van Pro Soccer Data. De bedoeling is dat er geen contact is met spelers van andere ploegen. Ga dus ook niet binnen in de kleedkamers.

Voor men het terrein betreedt ontsmet men de handen. Hiervoor zal er door de trainer aan de ingang van het oefenveld een fles ontsmettingsgel worden klaargezet.Voor men het terrein betreedt ontsmet men de handen. Hiervoor zal er door de trainer aan de ingang van het oefenveld een fles ontsmettingsgel worden klaargezet.

In tegenstelling tot wat wij normaal van onze spelers verwachten worden nu GEEN HANDEN gegeven aan de aanwezige trainers of bestuursleden.

Aangekomen op het terrein kan men eventueel nog de voetbalschoenen aandoen. Probeer hiervoor afstand te houden tot andere spelers.

De rugzakken worden langs de zijlijn gelegd op voldoende afstand van elkaar --> 1,5m.

Vertrek na de training.

Zorg bij het verlaten van het terrein dat u uw rugzak inclusief kledij en drankfles terug mee heeft naar huis.

Ontsmet uw handen opnieuw bij het verlaten van het terrein.

Ben je met de fiets blijf dan na de training niet rondhangen op het Sportpark en vertrek meteen naar huis.

Ouders die hun kinderen oppikken zorgen dat ze op tijd zijn zodat hun kinderen niet moeten blijven rondhangen op de parking.

Maatregelen voor ouders/supporters:

Ouders en supporters hebben bij het betreden van het Sportpark steeds een mondmasker op!

De minimale afstand van 1,5m wordt ten allen tijde gerespecteerd!

Aanwezigheden op training:

Onze trainers hebben we gevraagd om de aanwezigheden op training heel goed bij te houden in ons beheersysteem Pro Soccer Data. Zo kan indien nodig zeer snel gehandeld worden mochten er problemen zijn. Mogen wij vragen om hem/haar daarbij te helpen door zelf via de pro Soccer Data app een eventuele afwezigheid aan te geven. Dit is heel eenvoudig en bespaart de trainer zelf heel wat werk op training. Problemen bij het inloggen, neem contact met ons op.

Zorg goed voor jezelf en voor elkaar.

Wil je bovenstaande puntjes nog eens in PDF-document nalezen dat kan klik hier om het document afspraken Corona Maatregelingen KSV Rumbeke te openen.

Afspraken Corona Samenvatting 900px

Crombez 500px   soliver 500px   bricx 500px   sportline 500px   Laconte 500px
                 
Stad Roeselare 500px   Van Parijs 500px   deforche 500px   ixina 500px   oostpark 500px
                 
Potragar 500px   seppesgranola 500px   bricx 500px   Stad Roeselare 500px   km 500px

hoofdbannersite 2019 2020 1100

SECRETARIAAT:

Secretaris - Gerechtigd Correspondent:

Filiep Cneut

gsm:  0496/63.14.52

e-mail:  filiep@svrumbeke.be

adres:  Kasteeldreef 4A , 8800 Roeselare

 Jeugdsecretariaat:

Ann Verdonck

gsm:  0472/92.09.16

e-mail jeugd:  jeugd@svrumbeke.be

WEBSITE:

Kurt Maddens

gsm:  0497/63.75.82

e-mail:  web@svrumbeke.be

website:  www.svrumbeke.be

logoembleemksvrokfull

TERREINEN & INFO:

e-mail:  info@svrumbeke.be

adres:  Wervikhovestraat 7 , 8800 Rumbeke

telefoon:  051/20.10.01

stamnummer:   5181

bloknummer:   2218

kleuren:  shirt: blauw / short: blauw / kousen: blauw

footpass 2sterren 80px     KBVB 80px     Panathlon 80px VoetbalVlaanderen 80px