Gepubliceerd: maandag 27 juli 2020

Jery Gardyn (T1 Dames) ziet de linker kolom haalbaar met goeie mentaliteit en kwaliteit.

Jery Gardyn 2 520px

Jery Gardyn is de nieuwe trainer van ons dames elftal. Dit werd al reeds medegedeeld enkele dagen, weken geleden op onze website. Nu gaan we Jery eventjes voorstellen aan onze webite bezoekers van KSV Rumbeke.

Via een collega trainer heeft Jery vernomen dat KSV Rumbeke op zoek was naar een trainer voor het dames elftal dat het komend seizoen 2020-2021 uitkomt in tweede provinciale. Jery had zich voorgenomen om totaal een nieuwe uitdaging aan te gaan en daarom is zijn keuze gevallen om bij de Dames van KSV Rumbeke aan de slag te gaan. 

"Had er meteen een goed gevoel bij naar visie, structuur, organisatie en accommodatie."

Wat is je ambitie met het Dames elftal van KSV Rumbeke komend seizoen?

"Die mij kent weet dat ik er steeds voor de volle 200% voor ga. Met een goeie mentaliteit en kwaliteit aan de bal moet de linkerkolom mogelijk zijn."

Jery heeft alle jeugdreeksen van KVC Deerlijk Sport doorlopen tot een aanhoudende blessure daar anders over besliste. Intussen heeft Jery al een rijkgevulde trainerscarrière op zijn palmares staan.

"4 jaar beloften en T2 van KRC Bissegem (2° en 3° prov.), 14 jaar beloften en T2 KVC Deerlijk Sport (1ste en 2° prov.), Vorig jaar T1 KRC Waregem B met promotie (4° prov.) !!!!"

Naast het voetbal gaat Jery graag met zijn vrouw en vrienden uit eten en natuurlijk mag er een terraske niet ontbreken in zijn vrije tijd. Duitsland en Nederland zijn de favoriete vakantiebestemmingen van Jery Gardyn.

Al jaren is Jery supporter van KV Kortrijk. Groot gelijk Jery het moet niet altijd FCB of RSCA zijn. 

Intussen heeft Jery al enkele trainingen achter de rug met het dames elftal van KSV Rumbeke, we hebben eens gepolst wat hij van de groep vond.

"Zag reeds een gretige groep alom op de trainingen."

De redactie van de website wenst Jery veel succes in het komend seizoen met het dameselftal van KSV Rumbeke.

Tekst Kurt Maddens

Foto ingestuurd door Jery.