Gepubliceerd: maandag 27 juli 2020

Michael Vermeersch gaat voor een gezellig voetbaljaar met de boys bij KSV Rumbeke.

Michael Vermeersch 520px

Voor de laatste speler dat we voorstellen van het Fanion elftal gaan we richting Izegem bij Michael Vermeersch (29). Er moet iemand de laatste zijn om voor te stellen, maar op het veld is hij niet te houden, zoals men zegt de laatsten zullen de eerste zijn.

Michael begint dit seizoen 2020-2021 aan zijn derde op één volgende seizoen bij KSV Rumbeke. Voordien heeft Michael nog 5 jaar bij KSV Rumbeke gespeeld en voordat hij terug naar Rumbeke kwam heeft Michael 4 jaar bij KE Wervik gespeeld. In zijn jeugdjaren heeft hij enkele clubs doorlopen zoals Club Roeselare, KSV De Ruiter, SV Wevelgem City, KV Kortrijk, KSV Roeselare en zelfs bij KSV Rumbeke heeft Michael ook enkele jeugdjaren doorlopen. Maar toch voelt hij zich opperbest bij KSV Rumbeke.

Dat blijkt ook als men vraagt aan Michael wat zijn ambitie is bij KSV Rumbeke dit seizoen.

"Voor mij is de ambitie om een gezellig voetbaljaar te vormen met de boys en de club met winst als ook met verlies! Na deze tijden gaan we mogen blij zijn dat we kunnen voetballen. Ik denk persoonlijk als we kijken naar het voetbal dat we kunnen brengen en met uiteraard de versterkingen die dit jaar aanwezig zijn dat we mogen spreken over een gezonde kern. Dus mijn ambitie voor de club voor de groep en mezelf zo hoog mogelijk eindigen. Iedereen zal elke wedstrijd op de toppen van de tenen moeten lopen om op niveau te presteren, want in eerste provinciale gaan de zwakke broertjes eruit. Het is aan ons om te bewijzen dat er in Rumbeke geen zwakkere broertjes lopen."

Naast het voetbal onderhoudt hij zijn conditie en gaat Michael regelmatig gaan lopen en fietsen en klust hij graag bij waar nodig is. Zijn favoriete vakantiebestemming is waar overal de zon schijnt. 

Lionel Messi vindt Michael buitenaards en is dit tevens ook zijn favoriete voetballer aller tijden. Michael is trouwens de Messi van KSV Rumbeke. 

Als de zon niet schijnt zorgt Michael wel dat het zonnetje schijnt in de ploeg. 

De redactie van de website wenst Michael Vermeersch veel succes in het komend seizoen. 

Tekst en foto Kurt Maddens