Gepubliceerd: woensdag 22 juli 2020

Harold Cool ziet de linkerkolom zeker haalbaar met KSV Rumbeke.

Cool Harold 520px

Voor de volgende speler gaan we richting Rumbeke bij Harold Cool (32). Harold begint aan zijn derde op één volgende seizoen bij KSV Rumbeke, voordien speelde Harold al twee seizoenen bij KSV Rumbeke, dus in totaal is het Harold zijn vijfde seizoen bij KSVR.

Harold heeft zijn jeugdjaren bij KSV Roeselare doorlopen, daarna is hij andere oorden gaan opzoeken naar KSK Oostnieuwkerke, KSV De Ruiter, KSKV Zwevezele en tussendoor is hij ook al eens twee seizoenen bij KSV Rumbeke langs gelopen. Harold kan je in de week op de weg als chauffeur van Ameel Candy World van de snoepjes van Lollywood tegenkomen.

Wat is je ambitie bij KSV Rumbeke dit seizoen?

"Met deze sterke ploeg zeker niet in moeilijkheden komen en zelfs mooi in linkerkolom eindigen.”

Harold zijn vrije tijd gaat volledig naar zijn 2 zoontjes waarvan de oudste bij de U7 speelt bij KSV Rumbeke. En natuurlijk ook genieten met zijn vrouwtje en hun gezin in de overige vrije tijd dat er nog rest ten huize Cool. In de vakantieperiode kan de familie Cool in Griekenland aantreffen.

Cristiano Ronaldo is de favoriete voetballer van Harold Cool.

“Samen met Kenneth Vonck de oudste van de ploeg. Tweede ronde halen van beker van België en tegen mijn ex-ploeg uitkomen zou fantastisch zijn.”

De redactie van de website wenst Harold veel succes in het komend seizoen.

Tekst en foto Kurt Maddens.