Gepubliceerd: zondag 28 juni 2020

Angelo Ostyn (trainer U11): "De groep technisch, tactisch en fysiek sterker maken met fun beleving."

Angelo Ostyn 520px

De volgende trainer die we voorstellen gaan we naar Roeselare bij Angelo Ostyn (37). Angelo neemt komend seizoen de U11 onder zijn hoede samen met zijn collega trainer Bradley Vynck. 

Angelo begint aan zijn derde seizoen bij KSV Rumbeke. Daarvoor was hij 1 jaar trainer bij SK Reningelst en 5 jaar bij SC Zonnebeke. Zelf heeft hij ook nog op de grasmat gestaan als speler in zijn jeugdige jaren.

Waarom koos je voor KSV Rumbeke:

"Dichtbij, goede jeugdwerking, toffe werksfeer, goede begeleiding, vriendelijke mensen zowel sportief begeleidend zoals de vrijwilligers die alles mee in goede banen helpen leiden. Dit van kantine uitbaters, ploegafgevaardigden, trainers, bestuur en alle andere medewerkers van de club."

Wat is je ambitie als trainer?

"De groep technisch, tactisch en fysiek sterker maken met heel veel fun beleving."

Angelo heeft persoonlijk veel bewondering voor trainers die soms met 1 kleine ingreep een hele wedstrijd kunnen doen kantelen in hun voordeel.

Naast het voetbal houdt Angelo het liefst van een avondje uit met vrienden. Angelo heeft niet echt een favoriete vakantiebestemming , "maar een beetje van de wereld zien, beetje bij beetje is toch leuk."

Graag probeer ik om wedstrijden van eerste elftal van zowel de heren als de dames mee te pikken!!

De redactie van de website wenst Angelo Ostyn en zijn team veel succes in het komend seizoen !!!

Tekst Kurt Maddens