Gepubliceerd: zaterdag 27 juni 2020

Kurt Boey (trainer U21): "Hechte groep maken met spelers die voor elkaar door het vuur gaan !!"

Kurt Boey kopie

In onze reeks trainersvoorstellen werpen we onze boei vandaag uit in Torhout bij Kurt Boey (54). Kurt Boey begint aan zijn tweede seizoen bij KSV Rumbeke als trainer van de U21. Hij wordt opnieuw bijgestaan door The Famous Maddens Brothers die zijn afgevaardigden gaan zijn komend seizoen.

Al ruim 30 jaar van zijn levensjaren heeft Kurt Boey de voetbalschoenen aangetrokken en menig voetbalvelden onveilig gemaakt. Voordat Kurt bij KSV Rumbeke terecht kwam had hij al 10 jaar trainers ervaring opgedaan bij SK Torhout. Dus we vroegen aan Kurt waarom hij als trainer voor KSV Rumbeke koos.

"Ploeg met zekere uitstraling binnen West-Vlaanderen + aangename sfeer!!"

Wat is je ambitie als trainer?

"Een hechte groep maken met spelers die voor elkaar door het vuur gaan + uiteraard de spelers beter maken en laten doorgroeien."

Voetbal en zijn werk nemen een groot deel van zijn tijd in, wanneer Kurt Boey tijd heeft naast voetbal en zijn werk gaat hij graag eens op restaurant of een glaasje drinken met de vrienden. Hij is ook een echte reis liefhebber want "er zijn zo veel mooi plekjes" en dat probeert hij zoveel mogelijk te ontdekken.

Als men vraagt wie zijn grote voorbeeld is als trainer vindt hij trainers met een beetje passie het leukst zoals Eric Gerets of Ivan Leko, maar momenteel vindt Kurt Boey de huidige trainer van FCB Philippe Clement ook wel goed bezig.

De redactie van de website wenst Kurt Boey en zijn team veel succes in het komend seizoen !!!

Tekst Kurt Maddens