Gepubliceerd: vrijdag 26 juni 2020

Jozefien Thevelein (trainster U9): "De jongens en meisjes plezier laten hebben in hun spel !! "

jozefienThevelein 520px

Nadat we om de twee dagen een trainer voorstelden schakelen we nu een tandje hoger, vanaf heden komt er iedere dag een trainer van onze jeugd aanbod. Jozefien Thevelein (30) is de volgende die aan de beurt is. Jozefien begint aan haar tweede seizoen als trainster en zal de U9 komend seizoen onder haar hoede nemen met haar collega trainer Delaere Jurgen. 

Jozefien speelde vorig seizoen en seizoen er nog eens voor bij ons dames elftal. Het bestuur stelde de vraag aan de speelsters van het dameselftal wie het zag zitten om trainer te worden van een jeugdploegje. Jozefien is op de kar gesprongen want ze wilde het met veel plezier doen, de keuze werd rap gemaakt omdat haar man ook al trainer is bij KSV Rumbeke.

Jozefien speelde bij SC Zonnebeke en Club Roeselare. Grote voorbeeld als trainer heeft ze niet echt. 

Wat zijn je ambities als trainer?

" De jongens en meisjes plezier laten hebben in hun spel en hun technieken bij schaffen zodat ze later het kunnen maken in een eerste ploeg. Maar vooral dat ze plezier blijven hebben in het spelletje."

Naast het voetbal heeft ze weinig tijd. Want Jozefien en haar man (Angelo) zijn allebei trainer en hebben een dochtertje die bij de U7 speelt. De meeste vrije tijd van hun gezin gaat naar het voetbal. Als ze tijd over hebben gaat de vrije tijd naar hun huis op te knappen en naar de familie. Favoriete vakantiebestemming heeft ze niet echt. "Zolang het er mooi weer is en iets leuks om met kinderen te doen is het goed voor me."

"Naast het voetbal is paardensport ook iets wat mij sterk interesseert en hoop ik hiervoor terug af en toe wat tijd te maken."

De redactie van de website wenst Jozefien Thevelein en haar team veel succes in het komend seizoen !!!

Tekst Kurt Maddens