Gepubliceerd: maandag 22 juni 2020

Maarten Mayeur (trainer U8): "Spelertjes spelvreugde en teamspirit bij brengen!!"

Maarten Mayeur kopie

Maarten Mayeur is de volgende trainer in de reeks die we voorstellen aan jullie. Maarten Mayeur (39) begint aan zijn tweede seizoen als trainer bij KSV Rumbeke en neemt komend seizoen 2020-2021 de U8 onder zijn hoede samen met zijn collega trainers Lorenz Deckmyn en Tommy Landuyt. 

Maarten speelt al heel zijn leven bij WS Bellegem, komend seizoen begint hij aan zijn tweede seizoen als trainer bij KSV Rumbeke. 

"Want vorig jaar was er een tekort aan trainers bij de U7. Met een aantal papa's zijn we in dit avontuur gestapt. En zoals velen heb ik de microbe te pakken gekregen."

Naast het voetbal is Maarten een aquarium liefhebber, Club Brugge supporter en het gezin mag alvast niet ontbreken want zijn 2 zoontjes zijn ook actief bij KSV Rumbeke betrokken. Jarne zal bij de U8 spelen en Iben zal starten bij de allerjongste telgen van KSV Rumbeke bij de U6. 

Zijn grote voorbeeld als trainer is Ivan Leko en Pep Guardiola:

"Ivan Leko voor de passie die hij uitstraalt en dit kan overdragen naar zijn team. En Pep Guardiola hoe hij een team kan laten voetballen"

Wat is je ambitie als trainer?

"Ik wil de spelertjes laten groeien als voetballertjes, maar daarnaast wil ik hen ook spelvreugde en teamspirit bij brengen!!"

De redactie van de website wenst Maarten Mayeur en zijn team veel succes in het komend seizoen !!!

Tekst Kurt Maddens