Gepubliceerd: zaterdag 20 juni 2020

Glenn Debeuf (trainer U13): "Belangrijkste is voor mij de kids een leuk seizoen te bezorgen!!"

GlennDebeuf 520px

In de reeks trainers voorstellen bij KSV Rumbeke hebben we een nieuw gezicht onder de trainers namelijk Glenn Debeuf (42) begint aan zijn eerste seizoen als trainer bij KSV Rumbeke, voordien was hij 7 jaar actief trainer bij KFC Lendelede. Glenn zal de U13 onder zijn hoede nemen samen met zijn collega trainer Wouter Lievens. 

Glenn was opzoek naar een nieuwe uitdaging en op vraag van één van onze jeugdtrainers koos hij voor KSV Rumbeke. Glenn heeft nog een zoon (16) en een dochter (13), zijn zoon is beginnend trainer bij de U6 van KFC Lendelede dus de opvolging in de familie Debeuf ivm trainer is een feit. Glenn is beroepsmatig Supply Chain en IT Manager. 

Glenn heeft zelf nog de voetbalschoenen aangetrokken in zijn jongere jaren en heeft de voetbalvelden onveilig gemaakt bij SC Menen, Rekkem Sport en RC Lauwe.

Wat zijn je ambities als trainer dit seizoen?

"Belangrijkste is voor mij de kids een leuk seizoen te bezorgen waarin ik sport en spel op een goeie manier kan verenigen. Fun, veel leren en opsteken van elkaar, maar vooral fun. En toch op U13 niveau een beetje competitiviteit erin steken zonder spelers uit het oog te verliezen."

Zijn geliefkoosde vakantiebestemming is Zuid-Frankrijk. En zijn grote voorbeeld als trainer op dit moment is Pep Guardiola.

"En als je wil weten hoe ik in het trainersgegeven terecht gekomen ben: door toogpraat aan de praat geraakt met een trainer toenertijd en hij zei letterlijk... "ge kunt 't goe uitleggen", dan moete 't doen ook e"

Jah, uitleggen, uitleggen en uitleggen dat kan Glenn als de beste en hij dacht om net een jaartje low profile te zijn.

"Sebiet ben ik de Talk Of The Town in Rumbeke"

De redactie van de website wenst Glenn Debeuf en zijn team veel succes in het komend seizoen !!!

Tekst Kurt Maddens