Gepubliceerd: dinsdag 16 juni 2020

Kimberly Cool (trainster U6 & U7): "Spelertjes veel bijleren en zichzelf laten ontdekken in het voetbal !!!" 

Kimberly Cool kopie

In de reeks trainers voorstellen is het aan de beurt aan Kimberly Cool (25). Kimberly is een jonge mama van twee zoontjes Niano (5,5 jaar) en Owen (3 jaar). Dit seizoen 2020-2021 begint ze aan haar 2de jaar als trainster bij de U6 en U7. 

Kimberly was zelf nog een jeugdspelertje bij KSV Rumbeke waar ze 4 jaar heeft gevoetbald. Later heeft ze nog 1 jaar bij de dames van Club Roeselare gevoetbald. Vorig seizoen heeft Kimberly aantal trainingen meegedaan met de dames van KSV Rumbeke waar ze dit jaar terug zal inzetten in de damesploeg van KSV Rumbeke. Kimberly is met veel trots terug gekeerd met haar zoontje Niano (5,5 jaar) naar KSV Rumbeke, waar ze terug in het voetbal is gerold en de microbe volledig heeft te pakken. 

Wat is haar ambitie als trainster?

"Vooral heel veel plezier op het plein beleven met de mede spelertjes en daarnaast hen veel bijleren in het voetbal en het ontdekken van zichzelf."

Naast het voetbal is Kimberly tewerkgesteld bij Catering Verkindere (één van de vele sponsors van KSV Rumbeke). Maar het allerbelangrijkste is tijd besteden met haar gezin. En ze gaat het liefst op vakantie naar Tenerife.

Naar welke trainer kijk je naar op?

"Michel Preud'homme en Philippe Clement"

Eerder in het artikel kon je al lezen dat Kimberly een jonge mama is van twee zoontjes Niano (5,5 jaar) en Owen (3 jaar).

"Dat ze (Niano en Owen) hun grote energie van geen vreemden hebben en ik sta steeds klaar voor uitdagingen."

De redactie van de website wenst Kimberly Cool en haar team veel succes in het komend seizoen !!!

Tekst Kurt Maddens