Afgevaardigde/trainer U6 in een Valentijnspecial op mandelnieuws.be

"Davy en zijn vrouw schitteren tijdens een Valentijn shoot"

IMG 0644 3 website ksvr

Valentijn iedereen kent dit allemaal en dat is deze week, dit is op 14 februari dat iedere jaar terug komt is een geheugensteuntje voor degene die het zouden vergeten.

Davy Sanders afgevaardigde/trainer van U6 en zijn vrouw Franka Olivier in een Valentijnspecial op de nieuws website mandelnieuws.be "Het Nieuws uit uw streek".

Onlangs in januari was er een actie van mandelnieuws op hun facebookpagina, waar je kon deelnemen aan een like en reageer actie om een Valentijn shoot te winnen. De vrouw van Davy, Franka Olivier, deed mee met het gedacht "we winnen toch nooit" , maar tot hun verbazing wonnen ze een Valentijn shoot aangeboden door mandelnieuws, lingerie Nefis en Photography Kurt Maddens. 

Allé vooruit Photography Kurt Maddens is tevens ook onze webmaster, fotograaf, afgevaardigde van provinciale beloften en U21 van KSV Rumbeke en tevens ook fotograaf voor mandelnieuws. 

Onlangs vond deze Valentijn shoot voor mandelnieuws plaats in de studio van onze webmaster. In totaal werden er 5 koppels de gelukkige winnaars van deze actie voor de Valentijn shoot. 

Willen jullie het resultaat zien van Davy en Franka in de Valentijn shoot door onze webmaster, fotograaf voor mandelnieuws check dan alvast deze link http://www.mandelnieuws.be/index.php/valentijnsspecial-2018/8987-franka-olivier-en-davy-sanders 

Wensen jullie ook eens deel te nemen aan zo'n actie van mandelnieuws dat kan, binnenkort komen nog tal van acties in aanbod op de facebookpagina van mandelnieuws o.a. moederdagactie,.....