Frituur Prinsenhof bij Pascale en Jurgen

logo prinsenhof

Deze week als sponsor in de kijker gaan we frituur Prinsenhof bij Pascale en Jurgen in de kijker zetten met hun lekkerste frietjes uit onze regio. Frituur Prinsenhof die al meer dan 30 jaar een vaste waarde is in Rumbeke en iedereen in Rumbeke en omstreken bekend in de oren klinkt.

Frituur Prinsenhof is al meer dan 30 jaar bekend op Rumbeekse bodem. Sinds januari 2013 zijn Pascale Nowé en Jurgen Sierens de trotse uitbaters van Frituur Prinsenhof. Na zijn 17-jarige voetbalcarrière als profvoetballer besloot Jurgen zijn handschoenen aan de haak te hangen en frietjes te bakken in een topfrituur. Met wat hulp van de vorige eigenaar hebben ze heel wat vakkennis en ervaring opgedaan om alles op een goede en kwalitatieve manier verder te zetten.

Ideaal als je niet veel tijd hebt wanneer je na of voor een voetbalmatch van je zoon/dochter nog vlug een frietje wil stekken. Voor de allerkleinsten is er een speelhoek voorzien. Frituur Prinsenhof kan je terug vinden in de Rumbeeksesteenweg schuin tegenover Aldi.

Ga gerust eens langs bij Frituur Prinsenhof en zeg hen dat je hun reclame hebt opgemerkt langs het kunstgrasveld waar ze met een mooi sponsorbord staan op het Rumbeekse Sportpark. Ga je al regelmatig naar Frituur Prinsenhof deel dan dit artikel en spreek hen alvast aan. Ze gaan het graag horen dat ze opgemerkt worden bij KSV Rumbeke. 

Volgende week zetten we terug een sponsor in de kijker op de site, wie het zal worden ga je volgende week wel zien passeren op de site. 

Website Frituur Prinsenhof:

www.frituurprinsenhof.be

Facebookpagina Frituur Prinsenhof:

Klik hier om naar FB-pagina te gaan