Hoorne de groenteboer uit onze regio

hoorne

In de nabije omgeving van het Sterrebos is er een groenteboer dat bij KSV Rumbeke niet meer weg te denken is. Hoorne groenten en fruit uit de Bornstraat is bij KSV Rumbeke een algemeen begrip geworden.

Patrick Hoorne is al jaren afgevaardigde bij KSV Rumbeke. Patrick is bij KSV Rumbeke terecht gekomen wanneer zoon Sven zijn eerste stappen op het voetbalveld zette. Door de jaren heen is Hoorne beginnen groeien sinds hij bij KSVR is terecht gekomen. Meer en meer leden van KSVR, ouders van spelers,... begonnen de weg te vinden naar zijn domein waar hij een prachtige winkeltje heeft met groenten, fruit, bloemen,.... Als je verse groenten en/of fruit op je bord wil, moet je bij Hoorne zijn !!!!

Bij Hoorne ben je aan het juiste adres voor je groenten en fruit!!!! 

"Bij ons kunt u terecht voor u dagdagelijkse inkopen van groenten, fruit, aardappelen en ander kruidenierswaar.

Daarnaast hebben wij ook een ruim assortiment aan bloemen, planten, potgrond en meststoffen.
Ook kleinhandelaars, restaurants, bakkerijen, traiteurs en scholen kunnen bij ons terecht voor hun bestellingen, eventueel met levering.

Onze grootste troef is dat de groenten zo vers mogelijk in de winkel terecht komen.
Het grootste deel van de groenten kweken wij dan ook zelf en de groenten die we niet zelf kweken halen we rechtstreeks bij de kweker, zodanig dat de groenten zo vers mogelijk zijn."

Historiek van Hoorne:

Hoorne groenten en fruit is een tuinbouwbedrijf die al jarenlang gespecialiseerd is in het telen van diverse soorten groenten. Deze bieden wij aan in onze winkel samen met een groot assortiment aan fruit, aardappelen en andere voedingswaren. Daarnaast verkopen wij ook bloemen, planten en potgrond. Naast het aanbieden van onze producten in de winkel , leveren wij onder andere ook een horecazaken, kinderopvangen, scholen etc. Wij verzekeren dus voor alle klanten iedere dag opnieuw dagverse producten/ groenten en fruit van de allerbeste kwaliteit. 

Rond het jaar 1955 begon Jules Hoorne samen met 2 van zijn zonen, Norbert en Juliaan met het telen van groenten. Dit voornamelijk onder glas. Na verloop van tijd heeft de zoon van Juliaan, namelijk Patrick Hoorne, het bedrijf verdergezet. In 1996 richtte Patrick Hoorne een winkel op, waar onze eigen gekweekte groenten centraal stonden. Na verloop van tijd werd ons assortiment alsmaar groter en groter en werd er beslist om ook fruit en andere voedingswaren alsook bloemen, planten,… aan te bieden.

Breng zeker een bezoek aan zijn website www.hoornegroentenenfruit.be alvast de moeite waard. 

Je kan Hoorne vinden in de Bornstraat 120 te Rumbeke !!!!

hoorne