Eindejaarsspecial ingeblikt met 3 deugnieten van de U10

IMG 7210

Voor het tweede jaar op rij hebben we een eindejaarsspecial KSVR ingeblikt voor onze website. Deze keer waren de U10 aan de beurt. Trainer Jurgen had 3 kapoenen gevraagd om deze eindejaarsspecial in te blikken voor onze website. 

LoveKSVR

Vrijdagnamiddag 21 december was het zover. Jurgen en zijn 3 kapoenen Emile Baert, Matiz Deceuninck en Ruben Decadt kwamen aan bij de fotostudio van onze webmaster/fotograaf Kurt Maddens om de eindejaarsspecial vast te leggen. Hapjes en dranken behoren alvast bij deze gelegenheid waarvoor Francois Peeters heeft gezorgd. De 3 deugnieten waren in het begin wat stillekes maar naargelang het vorderde kwamen ze meer en meer los. 

IMG 7206

IMG 7210

Na wat smullen van de hapjes was het tijd om de fles KidiBul te ontkurken. Maar dat liep niet van een leien dakje, het duurde en duurde tegen dat ze de fles openkregen en na welgeteld een kwartier konden ze de fles ontkurken. Als je de onderstaande fotoreportage gaat bekijken ga je het zien hoe blij ze waren als de KidiBul werd ontkurkt. Trainer Jurgen en de ouders waren getuigen van dit gebeuren. 

IMG 7235

IMG 7249

IMG 7252

IMG 7253

"Wat hebben we geleerd van dit tof gebeuren:

1. De goede sfeer op het voetbalveld is er ook buiten het voetbal.

2. Kinderen komen soms verrassend uit de hoek (ik wist dat Emile zo'n clown was)

3. Best niet met grote dorst aan een fles KidiBul beginnen

4 Een bord met hapjes is rap leeg"

Jurgen Wille - trainer U10

Iedereen heeft zich kostelijk geamuseerd en de jonge deugnieten van de U10 vonden het reuze toppie !!!!! Na afloop ontvangden de 3 deugnieten nog een lekkernij met dank aan Chocolaterie Van Parijs uit de Noordlaan te Roeselare waarvoor dank!!!!! 

KSV Rumbeke wenst alle spelers, bestuursleden, sympathisanten, ...... Prettige Feestdagen !!!!!!!!

Kerst2018

IMG 7215

IMG 7228

IMG 7224

IMG 7265

IMG 7271

IMG 7181

vanparijs

Foto's Kurt Maddens