Seppe's Granola bij Chocolaterie Van Parijs

Granola 06

Chocolaterie Van Parijs is één van onze vele sponsors bij KSV Rumbeke. Vanaf heden gaan we op regelmatige basis onze sponsors eens in de kijker zetten op de website van KSV Rumbeke. Chocolaterie Van Parijs mag de spits afbijten met zijn lekkere chocolade. Chocolaterie Van Parijs verkoopt niet alleen Chocolade, maar sinds enkele weken ook Seppe's Granola. Ontdek het verder in onderstaande artikel.

Chocolaterie Van Parijs werd in 1992 opgericht als klein familiebedrijf. Maar door mond-tot-mondreclame groeide dit artisanaal bedrijfje al snel uit tot een gevestigde waarde in de chocoladewereld. Naast Myriam Vanhaverbeke, zaakvoerder, stapte ook haar zoon Mario Van Parijs in de zaak. Hierdoor wordt het familiaal karakter tot op vandaag behouden. Door de liefde voor het vak, gekregen van zijn moeder, streeft hij iedere dag opnieuw naar vernieuwing en verfijning. De grondstoffen zijn ook van primordiaal belang. Deze worden door Mario Van Parijs met de grootste zorg uitgekozen.

"Chocolade van Chocolaterie Van Parijs is de beste van het hele land, je kan er uren van genieten. Je smaakt de passie van het maken van deze chocolade. Zeker een aanrader om eens langs te gaan bij Chocolaterie Van Parijs!!!"

Kurt Maddens

Door ruime vakkennis en selectie van kwalitatief hoogstaande grondstoffen, biedt men een uniek en veelzijdig assortiment aan pralines en chocolade. Chocolaterie Van Parijs heeft ook enkele specialiteiten, zoals herfstassortiment en kogeltruffels.  Kerst- en Nieuwjaarsversnaperingen,......... In 2002 behaalde Mario Van Parijs een award voor de beste caramelvulling van het land.

"Chocolade om in te bijten!"

In het hartje van Roeselare kan u uw hart ophalen en een verwenpauze inlassen.

Chocolaterie Van Parijs is ùw artisanale chocolaterie.

Noordlaan 73, 8800 Roeselare

Chocolaterie Van Parijs verkoopt naast Chocolade ook Seppe's Granola. Wist je dat Seppe's Granola met veel liefde is gemaakt door één van onze spelers bij de A-kern namelijk Riolo Giuseppe. Hieronder alvast wat uitleg ivm Seppe's Granola.


vanparijs

Riolo Giuseppe is in maart 2018 plots op het idee gekomen om Granola te maken. Riolo ging dan als een bliksemschicht naar de supermarkt achter van alles en nog wat om Granola te maken. Na heel veel potjes en producten te kopen en het vele mengelen was het plots LEKKER !!! Natuurlijk dan aantal mensen laten proeven waardoor de bal aan het rollen ging. Het was al eerder gekend dat Granola gezond is. 

Riolo: "Mijn artisanale granola is een krokante, ovengebakken mengeling van volle granen, noten en zaden, dat zorgvuldig wordt gemaakt met geselecteerde producten van topkwaliteit. Dankzij zijn uitgebalanceerde formule rijk aan vezels, eiwitten, gezonde vetten, vitaminen en mineralen is het ideaal als ontbijt, als tussendoortje, als krokante bite in een salade... bovendien geeft het je langdurig energie en een verzadigd gevoel, waardoor de drang naar zondemomentjes gedurende de dag afneemt."

Seppe's Granola kan je oneindig variëren, het is lekker in combinatie met yoghurt, kwark, magere platte kaas, vers fruit, kaas... Ontdek meer en laat je inspireren op mijn facebookpagina Seppe's Granola.

"Wist je trouwens dat de aanwezige vezels en de gezonde vetten een positief effect hebben op onze gezondheid? Ze kunnen namelijk risico op hart- en vaatziekten verlagen.  Psst, Seppe's Granola bestaat in 3 verschillende smaken: kokos, pure chocolade en veenbessen."

Begin augustus 2018 is Riolo Giuseppe zijn Artisanele Seppe's Granola beginnen te verkopen. Momenteel zijn er al 60 verkooppunten in West-Vlaanderen en enkele in Oost-Vlaanderen. 

In de ploeg waar Riolo speelt heeft hij natuurlijk diet moeten voorstellen en zijn granola valt enorm in de smaak door tal van spelers en ouders, zelfs ook bij bestuursleden en trainers van KSV Rumbeke. 

"Seppe’s Granola is zeker een aanrader voor iedereen. Ik gebruik het vooral als ontbijt omdat het me voldoende energie geeft om de dag door te komen. Zeer lekker in combinatie met yoghurt en stukjes fruit."

Maxime Ketels

Op het voetbal van KSV Rumbeke is er iemand die mij voorstelde aan Mario van Chocolaterie Van Parijs om daar eens zijn Granola voor te stellen. Zo gezegd, zo gedaan ging Riolo met zijn artisanale Granola richting Mario. Bij het proeven van de granola was Mario direct verkocht en mocht Riolo zijn artisanale Granola verkopen bij Chocolaterie Van Parijs. 

Breng alvast Chocolaterie Van Parijs een bezoek in de Noordlaan 73 te 8800 Roeselare voor zijn super lekker Chocolade en breng mss een zakje Sepp's Granola mee om te proeven. 

"Seppe's Granola is super lekker, absoluut een aanrader. Chocolaterie Van Parijs is een absolute topper van chocolade. Binnenkort ga ik terug naar Van Parijs voor lekkere chocolade" 

Peter Bailliu

Facebook pagina Chocolaterie Van Parijs: https://www.facebook.com/chocolaterievanparijs/ 

Website Chocolaterie Van Parijs: http://chocolaterievanparijs.be/chocolaterie/page/home.php 

Facebookpagina Seppe's Granola: https://www.facebook.com/seppesgranola/ 

Granola 04