Drie musketiers onder de trouwe supporters !!!

supporters Frankcy Luc hugo kopie

Zaterdagavond 8 december 2018 was er de DERBY in 2de provinciale A, KSV Rumbeke - Club Roeselare. KSVR trok aan het langste eind en won met 2-1 van de geburen. De trouwe supporters zijn altijd aanwezig zowel op het Rumbeekse Sportpark als op verplaatsing. Zelfs in goede en slechte dagen!!!!

Supporters konden zich vermaken op de tribune van het spektakel op de grasmat, iedereen heeft zo zijn kijk op de wedstrijd. Alsook deze 3 musketiers op de foto van KSVR, Francky, Luc en Hugo (van links naar rechts op de foto). De laatstgenoemde Hugo is de vader van Bjorn Sucaet die al geruime tijd de kleuren van KSVR in zijn hart draagt. De meeste onder onze supporters gaan Hugo wel eens hebben horen roepen "PENALTY". Hugo de penaltyman, jaja er is altijd iets te beleven op en rond het veld. Luc Debaes de man in het midden is trouwe supporter van speler Jens Kindt (Stiefvader van Jens Kindt). Altijd en overal aanwezig. De man helemaal links is Francky Desnouck trouwe supporter van KSVR in hart en nieren met blauw-wit hart op de juist plaats. Francky kon onze redactie een korte beleving bij KSVR en van de derby doorsturen.

"Het was een spannende derby. Gelukkig geen draw daar we nu makkelijker scoren dan een tijdje geleden. Dit seizoen verwennen ze ons met mooi voetbal en een zeer goede sfeer in de ploeg. In de wedstrijd maar nog meer na de wedstrijd. Mooi voorbeeld dat wij, als supporter, graag volgen. Fier op de ploeg dit jaar !!!!!"

Francky Desnouck"

Zo zie je maar dat supporters, sympathisanten, spelers, bestuur,...... met z'n allen vieren bij een overwinning. Zo zie je dat de supporters als 1 blok achter de ploeg staan. Winnen doe als je club, verliezen doe je ook als club!!!!! Bij een overwinning is het altijd veel plezanter na de match......... 

Heb je als trouwe supporter van KSVR een foto met één van jullie medesupporters zowel bij de jeugdploegen, damesploeg, beloftenteams of bij de A-kern. Mail gerust je foto door naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met een leuke anekdote of beleving van een wedstrijd dat je op het moment volgde. Dan zet onze webmaster Kurt met plezier de foto en anekdote of ...... online op de site !!!!!!