Voetbalrestaurant op zaterdag 21 maart 2020 !!!

voetbalrestarurant 21032020 kopie

Zaterdag 21 maart 2020 is er ons vierde en laatste voetbalrestaurant van het seizoen 2019-2020. Dit voor de wedstrijd A-kern - KVC Deerlijk Sport , wedstrijd om 20u.

De competitie nadert de ontknoping en onze eerste ploeg staat souverein op kop in het klassement. Wij hopen binnenkort het seizoen als kampioen te kunnen afsluiten. Jullie - onze trouwe sponsors, bestuursleden en supporters – kunnen hen aanmoedigen door aan te schuiven op ons vierde etentje van dit seizoen.

Dit etentje gaat door op zaterdag 21 maart 2020 en dit in zaal ‘ORCHIDEE’ (Heropbouwstraat, 8800 Roeselare). U wordt ter plaatse verwelkomd door de voorzitter en dit vanaf 17.15h.

Onze gastheer heeft ook deze keer weer voor ons een uitstekend menu samengesteld dat velen onder u zeker zal bekoren. Een uitgebreide voorstelling vindt u onderaan het artikel.

Deze menu wordt u aangeboden tegen de democratische prijs van 55 EUR/pp (all-in). Na het etentje vertrekken we richting het ‘Sportpark’ te Rumbeke waar we samen kunnen genieten van de wedstrijd KSVR – KVC DEERLIJK om 20.00h. Tijdens de rust kan u dan de eerste helft rustig evalueren bij een sterke koffie en een hartverwarmertje om uiteindelijk na de wedstrijd nog na te genieten met een drankje en een belegd broodje.

Indien u wil inschrijven voor dit etentje, gelieve dit door te geven aan Jürgen Van Damme op het telnr 0476/89.78.71 en dit ten laatste tegen woensdag 18 maart 2020.

 

MENU:

Lentecocktail met hapjes 

 

Lamsboutje met primeurs

Dauphine-aardappel 

 

CHAMPIONS-ICE

met rode bosvruchten 

 

Koffie met zoetigheden

 

Vriendelijke sportieve groeten,

Jürgen Van Damme