Derde KSVR-voetbalrestaurant op zaterdag 25 januari 2020 !!!

voetbalrestaurants 3 kopie

Zaterdag 25 januari 2020 is er ons derde voetbalrestaurant van het seizoen 2019-2020. Dit voor de wedstrijd A-kern - KSV De Ruiter , wedstrijd om 20u.

Beste voetballiefhebber,

Vooreerst aan iedereen een gezond en sportief 2020. De competitie is over halfweg en onze eerste ploeg staat souverein op kop in het klassement. Wij blijven ambitieus en hopen het seizoen ook op die plaats af te sluiten. Jullie - onze trouwe sponsors, bestuursleden en supporters – kunnen hen aanmoedigen door aan te schuiven op ons derde etentje van dit seizoen.

Dit etentje gaat door op zaterdag 25 januari 2020 en dit in restaurant ‘ORCHIDEE’ (Begoniastraat, bovenste verdiep, 8800 Roeselare). U wordt ter plaatse verwelkomd door de voorzitter en dit vanaf 17.15h.

Onze gastheer heeft ook deze keer weer voor ons een uitstekend menu samengesteld dat velen onder u zeker zal bekoren. Een uitgebreide voorstelling vindt u onderaan.

Deze menu wordt u aangeboden tegen de democratische prijs van 55 EUR/pp (all-in). Na het etentje vertrekken we richting het ‘Sportpark’ te Rumbeke waar we samen kunnen genieten van de wedstrijd KSVR – KSV DE RUITER om 20.00h. Tijdens de rust kan u dan de eerste helft rustig evalueren bij een sterke koffie en een hartverwarmertje om uiteindelijk na de wedstrijd nog na te genieten met een drankje en een belegd broodje.

Indien u wil inschrijven voor dit etentje, gelieve dit door te geven aan Jürgen Van Damme op het telnr 0476/89.78.71 en dit ten laatste tegen woensdag 22 januari.

 

MENU:

Cava Pere Ventura met verwelkomingshapjes

Opgevulde parelhoen Véronique (druifjes) met mini-kroketjes

ijstaartje ferrero rocher en karamel

Koffie met zoetigheden

 

Vriendelijke sportieve groeten,

Jürgen Van Damme