Voetbalrestaurant op zaterdag 12 oktober 2019 !!!

voetbalrestaurant 12102019 kopie

Zaterdag 12 oktober 2019 is er ons eerste voetbalrestaurant van het nieuwe seizoen 2019-2020. Dit voor de wedstrijd A-kern - VC K Zwevegem Sport , wedstrijd om 20u.

Beste voetballiefhebber,

De nieuwe competitie is ondertussen weer begonnen en we starten dit seizoen met grote ambitie. Wij hopen op een seizoen mooi voetbal en veel sfeer en ambiance. Jullie - onze trouwe sponsors, bestuursleden en supporters – kunnen hen aanmoedigen door aan te schuiven op ons eerste etentje van dit seizoen. Wie er niet bij is, heeft alweer iets gemist !!!

Nieuw dit jaar is dat we dit 4 x organiseren :
- zaterdag 12 oktober, wedstrijd tegen Zwevegem Sport
- zaterdag 14 december, derby tegen Club Roeselare
- zaterdag 25 januari 2020, derby tegen KSV De Ruiter
- zaterdag 21 maart 2020, wedstrijd tegen Deerlijk Sport

Dit etentje gaat door op zaterdag 12 oktober 2019 en dit in zaal‘ORCHIDEE’ (Heropbouwstraatt,, 8800 Roeselare). U wordt ter plaatse verwelkomd door de voorzitter en dit vanaf 17.15h.

Onze gastheer heeft ook deze keer weer voor ons een uitstekend menu samengesteld dat velen onder u zeker zal bekoren. Een uitgebreide voorstelling vindt u in bijlage.

Deze menu wordt u aangeboden tegen de democratische prijs van 55 EUR/pp (all-in). Als uitsmijter lanceren we een restaurantabonnement voor de 4 wedstrijden samen aan de ronde prijs van slechts € 200,00. 

Na het etentje vertrekken we richting het ‘Sportpark’ te Rumbeke waar we samen kunnen genieten van de wedstrijd KSVR – VC K ZWEVEGEM SPORT om 20.00h. Tijdens de rust kan u dan de eerste helft rustig evalueren bij een sterke koffie en een hartverwarmertje om uiteindelijk na de wedstrijd nog na te genieten met een drankje en een belegd broodje.

Indien u wil inschrijven voor dit etentje, gelieve dit door te geven aan Jürgen Van Damme op het telnr. 0476/89.78.71 en dit ten laatste tegen woensdag 9 oktober.

MENU:

Cava Pere Ventura met verwelkomingshapjes

Haantje in rode wijnsaus mini-kroketjes

Panna Cotta met peer

Koffie met zoetigheden

Passende wijnen

Vriendelijke sportieve groeten,

Jürgen Van Damme