Voetbalrestaurant op zaterdag 5 januari 2019

etentje 450px

Zaterdag 5 januari 2019 is er ons tweede voetbalrestaurant van het nieuwe seizoen.  Dit voor de wedstrijd A-kern - KSV De Ruiter , wedstrijd om 20u.

De competitie is bijna halfweg en onze eerste ploeg is bezig aan een serieuze opmars in het klassement. Wij blijven ambitieus en krijgen keer op keer beter voetbal te zien. Jullie - onze trouwe sponsors, bestuursleden en supporters – kunnen hen aanmoedigen door aan te schuiven op ons eerste etentje van dit seizoen.

Dit etentje gaat door op zaterdag 5 januari 2019 en dit in restaurant ‘ORCHIDEE’  (Begoniastraat, bovenste verdiep, 8800 Roeselare). U wordt ter plaatse verwelkomd door de voorzitter en dit vanaf 17.15h.

Onze gastheer heeft ook deze keer weer voor ons een uitstekend menu samengesteld dat velen onder u zeker zal bekoren. Een uitgebreide voorstelling vindt u in bijlage.

Deze menu wordt u aangeboden tegen de democratische prijs van 55 EUR/pp (all-in). Na het etentje vertrekken we richting het ‘Sportpark’ te Rumbeke waar we samen kunnen genieten van de wedstrijd KSVR – KSV DE RUITER om 20.00h. Tijdens de rust kan u dan de eerste helft rustig evalueren bij een sterke koffie en een hartverwarmertje om uiteindelijk na de wedstrijd nog na te genieten met een drankje en een belegd broodje.

Inschrijven voor ons 2de voetbalrestaurant is niet meer mogelijk want het is al volledig VOLZET !!!!!!!

Uitnodiging SV Rumbeke Speciaal 2 kopie

 

Vriendelijke sportieve groeten,

Jürgen Van Damme