Voetbalrestaurant in Orchidee - 03-02-2018

"Zaterdag 03-02-2018 om 17u15"

voetbalrestaurant

Zaterdag 3 februari 2018 is er de tweede voetbalrestaurant in zaal/restaurant Orchidee voorafgaand aan de wedstrijd KSVR - KFC Varsenare. Wedstrijd start om 20u00.

Beste voetballiefhebber,

Vooreerst aan iedereen een gezond en sportief 2018. De competitie is net terug aangevat na de winterstop en ons eerste elftal staat voor enkele belangrijke weken. Jullie - onze trouwe sponsors, bestuursleden en supporters – kunnen hen naar boven blijven aanmoedigen door aan te schuiven op ons tweede etentje van dit seizoen.

Dit etentje gaat door op zaterdag 03 februari 2018 en dit in zaal ‘ORCHIDEE’ (inrit Heropbouwstraat,, 8800 Roeselare). U wordt ter plaatse verwelkomd door de voorzitter en dit vanaf 17.15h.

Onze gastheer heeft ook deze keer weer voor ons een uitstekend menu samengesteld dat velen onder u zeker zal bekoren. Een uitgebreide voorstelling vindt u in bijlage.

Deze menu wordt u aangeboden tegen de democratische prijs van 55 EUR/pp (all-in). Na het etentje vertrekken we richting het ‘Sportpark’ te Rumbeke waar we samen kunnen genieten van de wedstrijd KSVR – KFC VARSENARE om 20.00h. Tijdens de rust kan u dan de eerste helft rustig evalueren bij een sterke koffie en een hart verwarmertje om uiteindelijk na de wedstrijd nog na te genieten met een drankje en een belegd broodje.

Indien u wil inschrijven voor dit etentje, gelieve dit door te geven aan Jürgen Van Damme op het telnr 0476/89.78.71 en dit ten laatste tegen woensdag 31 januari 2018.

 

MENU:

Cava Pere Ventura met verwelkomingshapjes

Krokant gebakken zeebaars op coulis van schaaldieren

Crème van amandel met rood fruit en gebrande meringue

Koffie met zoetighedenVriendelijke sportieve groeten,

Jürgen Van Damme