Engagementsverklaring jeugdspelers KSV Rumbeke

Bij betaling van het opleidingsgeld, ben ik als jeugdspeler van KSV Rumbeke en ouder, akkoord om volgende engagementen op te nemen:

1. Stiptheid en beleefdheid

Ik engageer mij om de afspraken voor wedstrijden en trainingen steeds stipt na te leven. Voor trainingen ben ik steeds een kwartier voor aanvang aanwezig. Als ik door omstandigheden wat later kom of helemaal niet kan komen, dan zal ik dit steeds tijdig melden. Ik vind een beleefde houding belangrijk! Zowel bij aankomst en vertrek van een training of wedstrijd begroet ik trainer(s) en begeleiders met een handdruk.

2. Deelname aan trainingen en wedstrijden

Ik weet dat als ik wedstrijden wil spelen, ik bereid moet zijn om de trainingen te volgen. Bij belet zal ik dan ook tijdig de trainer verwittigen. Trainingen gaan zonder tegenbericht altijd door! In geval van slecht weer kun je bellen naar de trainer of de facebookgroep KSV Rumbeke raadplegen om te weten als de training doorgaat. Ik wil ook zoveel als mogelijk wedstrijden spelen. Indien ik eens belet ben en niet aan de wedstrijd kan deelnemen, dan zal ik de trainer ten laatste 5 dagen voor de wedstrijd op de hoogte brengen. Ik weet dat indien ik meermaals, zonder aanvaardbare redenen, niet kan deelnemen aan wedstrijden, dit kan gevolgen hebben voor verdere deelname aan wedstrijden. Binnen de jeugdopleiding vinden wij studie belangrijk en geldt dit uiteraard als aanvaardbare afwezigheid!

3. Gedrag

In KSV Rumbeke willen we leren voetbal spelen met plezier voor iedereen! Ik weet dat een correct gedrag hiervoor belangrijk is op en om de velden, kantine en kleedkamers zowel bij uit- als thuiswedstrijden. Ik vind het ook vanzelfsprekend dat ik steeds respect heb voor trainers, begeleiders, medespelers, tegenstanders, scheidsrechters en publiek. Indien ik mij toch bezondig aan onverantwoord gedrag dan weet ik dat mijn ouders worden ingelicht en er tevens disciplinaire maatregelen kunnen volgen.

4. Kledij

Om te trainen heb je steeds je eigen voetbaluitrusting aan. Beenbeschermers zijn heel belangrijk en altijd verplicht zowel om te trainen als voor de wedstrijd. Het is eveneens belangrijk en ook veel leuker om met nette voetbalschoenen de trainingen en wedstrijden aan te vatten. Mede uit voorzorg voor blessures, moet er tijdens de wintermaanden getraind worden met lange trainingsbroek en lange mouwen. De clubkledij van KSV Rumbeke draag je altijd als je naar wedstrijden komt van je ploeg en nooit om ermee te trainen. Een tip: zorg ervoor dat je naam in je kledij staat.

5. Kleedkamers

Vanaf de neutrale zone (=kleedkamers en de gang ernaar toe) worden de spelers begeleid door trainers en begeleiders en kunnen ouders erop vertrouwen dat dit op een goede manier gebeurt. Om dit in alle rust en vlot te laten verlopen, hebben ouders geen toegang tot de neutrale zone. Als speler heb je buiten uw wedstrijduren of trainingsmomenten geen toegang tot kleedkamers of neutrale zone. Omdat de kleedkamers door meerdere ploegen gebruikt worden raden wij aan om je kledij in je sporttas te steken. Zo kan er niks rondslingeren, verloren gaan of nat worden. Er zijn afsluitbare kastjes in elke kleedkamer. Laat dus zeker geen waardevolle zaken zomaar liggen in de kleedkamer.

6. Hygiëne

Een welkome verfrissing in de douche na een sportprestatie is heerlijk en gezond! Maar zeker om hygiënische redenen is het noodzakelijk om na elke wedstrijd en training een douche te nemen. Vergeet handdoek en shampoo niet!

7. Alcohol en roken

Als sportclub kunnen we niet aanvaarden dat spelers op jonge leeftijd alcohol gebruiken of roken. Als speler en als ouder weet ik dat het niet toegelaten is voor alle jonge spelers (tot en met <16jaar) om alcohol te drinken en te roken. Eenmaal op het Sportpark respecteren jullie de “Generatie Rookvrije” zone. Er geldt sowieso een algemeen alcohol-en rookverbod in de neutrale zone (kleedkamers en de gang ernaar toe) en de terreinen!

8. Identiteitskaart

Om een wedstrijd te spelen moet elke speler een identiteitskaart hebben (wettig bewijs van identiteit) en vanaf 15 jaar steeds meebrengen.

9. Kwetsuren

Indien je gekwetst bent op training of wedstrijd, dan meld je dit direct aan je trainer zodat hij de Medisch Coördinator informeert en de nodige formulieren kunnen meegegeven worden voor een eventueel doktersbezoek.

Uw trainersteam KSV Rumbeke

Dank aan onze website sponsors. (klik op logo om naar hun website te gaan)

Crombez 500px   soliver 500px   bricx 500px   sportline 500px   Laconte 500px
                 
Stad Roeselare 500px   Van Parijs 500px   deforche 500px   ixina 500px   oostpark 500px
                 
Potragar 500px   Claeren 250px   bricx 500px   Stad Roeselare 500px   km 500px

hoofdbannersite 2019 2020 1100

SECRETARIAAT:

Gerechtigd Correspondent:

Stefaan Bouckaert - ad interim

e-mail:  secretariaat@svrumbeke.be

Secretaris:

Kurt Maddens

gsm:  0497/63.75.82

e-mail:  secretariaat@svrumbeke.be

 Jeugdsecretariaat:

Ann Verdonck

gsm:  0472/92.09.16

e-mail jeugd:  jeugd@svrumbeke.be

WEBSITE:

Kurt Maddens

gsm:  0497/63.75.82

e-mail:  web@svrumbeke.be

website:  www.svrumbeke.be

logoembleemksvrokfull

TERREINEN & INFO:

e-mail:  info@svrumbeke.be

adres:  Wervikhovestraat 7 , 8800 Rumbeke

telefoon:  051/20.10.01

stamnummer:   5181

bloknummer:   2218

kleuren:  shirt: blauw / short: blauw / kousen: blauw

footpass 2sterren 80px     KBVB 80px     Panathlon 80px VoetbalVlaanderen 80px