Gedragsregels voor afgevaardigden

1) Algemeen:

• De afgevaardigde is de schakel tussen de spelers/ouders en de trainer, de jeugdcoördinatoren, de TVJO en het jeugdbestuur.

• De afgevaardigde is de logistieke rechterhand van de trainer. De afgevaardigde zorgt voor de ploegadministratie, de logistieke ondersteuning, de contacten met de ouders en de omkadering van de spelers.

• De afgevaardigde helpt de jongere spelers met omkleden en zorgt er tevens voor dat de ouders uit de kleedkamer blijven.

• De afgevaardigde doet de spelers en de ouders de regels van de club naleven : bv. verplicht douchen. Spelers groeten steeds alle trainers/spelers/ouders. Spelers drinken tijdens de wedstrijd of training enkel water. De kleedkamer verlaat je als iedereen klaar is, …

• De afgevaardigde is een clubvertegenwoordiger: hij verzorgt mee het imago van vele medewerkers , spelers en ouders.

• De afgevaardigde is de ambassadeur van KSV Rumbeke. Hij stelt zich als gastheer op bij thuiswedstrijden: de bezoekende ploeg verwelkomen, de kleedkamer aanwijzen, bezoekers informeren op welk veld de wedstrijd gespeeld zal worden,... Om herkenbaar te zijn draagt hij de KSV-trainingsoutfit.

• De afgevaardigde is tijdens de wedstrijd steeds neutraal. De afgevaardigde neemt steeds een bemiddelende rol aan bij betwistingen of conflicten. De afgevaardigde tracht te emotionele trainers of ouders te kalmeren. De afgevaardigde wijst ouders terecht indien ze tijdens wedstrijden coachen ipv supporteren.

• De afgevaardigde brengt verslag uit bij de verantwoordelijken v/d club indien er zich onregelmatigheden of opmerkelijke feiten hebben voorgedaan.

• De afgevaardigde zal regelmatig geïnformeerd worden over de beslissingen van het jeugdbestuur. De afgevaardigde verspreidt deze informatie naar de ploeg.

• De afgevaardigde verzamelt de data van de wedstrijden en/of de spelers (bv gespeelde wedstrijdminuten, posities, doelpunten, ...). De afgevaardigde helpt de trainers te herinneren aan voldoende speelminuten per speler. De afgevaardigde bezorgt wekelijks dit document aan TVCO, JC’s en trainer.

• De afgevaardigde is aanwezig op de vergadering van de afgevaardigden.

• Kritiek hou je intern. Problemen worden voorgelegd aan de coördinator van de afgevaardigden en een oplossing wordt gezocht in samenspraak met de trainers, JC’s, TVJO, AVJO of het jeugdbestuur.

• Ben je als afgevaardigde niet aanwezig bij een wedstrijd, dan is dit geen probleem. Meld dit op voorhand zodat er een vervanger kan aangeduid worden. Bij thuiswedstrijden is een afgevaardigde verplicht door de bond; hij is immers verantwoordelijk voor wat op en rond het veld gebeurt.

• Wanneer er een speler moet verschijnen voor de Scheidsrechterscommissie moet deze altijd vergezeld zijn door een volwassene, meest wenselijk door de afgevaardigde: die is meestal van de feiten op de hoogte en daardoor beter geplaatst om de speler bij te staan.

• De afgevaardigde zorgt ervoor dat de trainer zich kan toeleggen op zijn belangrijkste activiteit: het opleiden en coachen van de spelers.

Dank aan onze website sponsors. (klik op logo om naar hun website te gaan)

Crombez 500px   Honda 500px   bricx 500px   sportline 500px   Laconte 500px
                 
Stad Roeselare 500px   Van Parijs 500px   deforche 500px   ixina 500px   oostpark 500px
                 
Potragar 500px   Claeren 250px   bricx 500px   Stad Roeselare 500px   km 500px

hoofdbannersite 2019 2020 1100

SECRETARIAAT:

Gerechtigd Correspondent:

Stefaan Bouckaert - ad interim

e-mail:  secretariaat@svrumbeke.be

Secretaris:

Kurt Maddens

gsm:  0497/63.75.82

e-mail:  secretariaat@svrumbeke.be

 Jeugdsecretariaat:

Ann Verdonck

gsm:  0472/92.09.16

e-mail jeugd:  jeugd@svrumbeke.be

WEBSITE:

Kurt Maddens

gsm:  0497/63.75.82

e-mail:  web@svrumbeke.be

website:  www.svrumbeke.be

logoembleemksvrokfull

TERREINEN & INFO:

e-mail:  info@svrumbeke.be

adres:  Wervikhovestraat 7 , 8800 Rumbeke

telefoon:  051/20.10.01

stamnummer:   5181

bloknummer:   2218

kleuren:  shirt: blauw / short: blauw / kousen: blauw

footpass 2sterren 80px     KBVB 80px     Panathlon 80px VoetbalVlaanderen 80px