Contact:

 

* Algemene info KSV Rumbeke:

Voor al uw algemene vragen ivm KSV Rumbeke mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

* GC - secretaris - Filiep Cneut - 0496/63.14.52:

Heb je vragen en etc... voor onze secretaris/gerechtigd correspondent mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

* Contactpersoon voor sponsoring - Chris Vangheluwe - 0472/68.11.79:

Geïnteresseerd in onze sponsorpakketen contacteer Chris via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

* Jeugd KSV Rumbeke - Ann Verdonck - 0472/92.09.16:

Heb je vragen ivm jeugd KSV Rumbeke (U6 t.e.m. U17) mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

* TVJO KSV Rumbeke - Henk Vandewalle - 0495/30.27.31:

Heb je vragen specifiek voor de jeugdcoördinator Henk Vandewalle mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

* Tornooien KSV Rumbeke - Kurt Maddens - 0497/63.75.82:

Heb je vragen of wil je deelnemen aan een tornooi bij KSV Rumbeke mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

* Voetbalstage KSV Rumbeke - Kurt Maddens - 0497/63.75.82:

Heb je vragen ivm voetbalstages KSV Rumbeke mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

* Website KSV Rumbeke - Kurt Maddens - 0497/63.75.82:

Heb je vragen, verslagen wedstrijden, uitslagen wedstrijden of etc.. dat je op de site wil zien verschijnen mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.