KM-Webdesign/KM-Photography

 Opnames videoclip #VANRSL

"Al ooit eens willen meedoen in een videoclip van je eigen stad...."

logo vanrsl kopie

Voor de opnames van de videoclip voor Roeselare (#VANRSL) zijn wij (productiehuis Clementine) nog op zoek naar enthousiaste jongeren (bij voorkeur onder de 25 jaar) om de tribune van het Sportstadion in de Spanjestraat in Roeselare te vullen.

Dit op woensdag 13 september om 14u. De opnames zullen ongeveer 2 uur in beslag nemen.

Iedereen kan hieraan deelnemen in zijn clubkledij (regenjas, trainingspak,...... van KSV Rumbeke), uniform, eventueel met mascottes, vlaggen,… erbij - alles kan, alles mag!
De hele tribune MOET vol!

De bedoeling is dat er wordt meegezongen met het liedje dat speciaal voor de clip werd geschreven (op de tonen van ‘We’re from Barcelona’ maar dan ‘We zin van Roeseloare’)

Daarnaast is iedereen - écht iedereen - ook van harte welkom op de opnames van de massascène in de Meiboomlaan nu zondag 10/9 van 15u tot 18u: te voet of op de fiets, met je skateboard, go-cart, skeelers, koersfiets of iets anders… Iedereen van harte welkom met heel de familie, jong en oud, alle vrienden, vriendinnen, buren, collega’s,… De Meiboomlaan MOET vol! :-) Leuk weetje: de stad trakteert elke deelnemer op een hapje en een drankje!!

Hier mag je zeker ook in clubkledij komen. Voor de handige en creatieve harry’s: we zoeken ook nog helpende handen om de Meiboomlaan te versieren: dit kan tussen 12u en 14u30. Steek de handen uit de mouwen en laat ons samen van de Meiboomlaan een kleurrijke FEESTstraat maken!!

Bedankt om deze informatie te delen via mail en sociale media en op die manier jullie leden te mobiliseren want met méér kunnen we méér!

Weer of geen weer, het wordt een superleuke ervaring - wij gaan er alleszins voor - hopelijk jullie ook!

https://www.vanrsl.be/ 

Alvast bedankt!

Groeten,

Liesbet (Clementine)