KM-Webdesign/KM-Photography

Seppe's Granola

seppesgranola

Seppe’s granola startte in juli 2018 op een zeer toevallige manier. Natuurlijk kende ik het product granola al even, maar ik vond nooit een granola die mij kon bekoren. Nadat ik merkte hoe granola wordt gemaakt, voelde ik dat ik dat zeker beter kon.

Na veel bakken, proeven en opnieuw beginnen vond ik de ideale mix van pure en kwaliteitsvolle ingrediënten. Zo was mijn kokos granola geboren. Na veel goede reacties van mensen uit mijn omgeving, besloot ik om mijn granola op de markt te brengen.

Nu, zeven maanden na de start van mijn bedrijf, is mijn granola populairder dan ik ooit had durven dromen. Op die periode voegde ik niet alleen twee extra smaken toe, namelijk dark chocolate en cranberry, maar bouwde ik ook een netwerk van verkoop- en beleefpunten uit dat nu al bijna 60 handelszaken bevat. Mijn oven kon deze groei al snel niet meer aan, waardoor ik investeerde in een professioneel atelier.

Mijn voornaamste klanten kunnen worden opgedeeld in twee groepen: verkoop- en beleefpunten.

Via de facebookpagina van Seppe's Granola en zijn instagram pagina .... daar kan men de verkoop en beleefpunten terug vinden en inspiraties opdoen aan de hand van bordjes enzo

Facebook: 

https://www.facebook.com/seppesgranola/

Instagram: 

https://www.instagram.com/seppesgranola/

01 02

03 04

05 07

06 10

08 15

12 11

13 14 

16 09