KM-Webdesign/KM-Photography

zo 26-11-2017 : KSVR Gew. Res. Danny - KFC Aarsele : FF5-0 (5 - 0)

"Deugddoende zege........"

IMG 3541 3

DEZE WEDSTRIJD WERD GESPEELD MAAR NA ENKELE WEKEN HEEFT KFC AALBEKE SPORT ALGEMEEN FORFAIT.

Een zondagmorgen die ons opnieuw naar de Rumbeekse velden deed trekken, ondanks de vele vrijdag- en zaterdagregen lagen de velden er nog betrekkelijk goed bij. We waren zonder te spelen al 2 plaatsjes opgeschoven want die gezellige ploeg uit Aalbeke heeft er de brui aan gegeven. Zo zullen we in Januari met een voetballoze Zondag zitten, zo kunnen we weer eens 't vrouwke in de watten leggen. We moesten vandaag aantreden tegen Aarsele, een ploeg uit de onderste regionen en in de opwarming was te zien dat het een hele jonge ploeg was die ons kwam bekampen.

En een betere start konden we ons niet voorstellen, al in de beginfase van de wedstrijd kon Thibaut Simoens met een mooie beweging zichzelf vrijspelen en hij leverde dan nog de perfecte voorzet af maar die voorzet werd ook heel mooi gedevieerd in doel via Sander Vynckier. Onze blauwtjes waren voor een keer in de witte uitrusting en poogden om snel de wedstrijd volledig in handen te nemen, maar het jonge geweld van Aarsele liet zich niet direct aan de kant zetten en ze boden dan ook in de mate van het mogelijke zoveel mogelijk weerstand om ons zo ver mogelijk van hun doel te houden. Zo kwam er een tijdje meer middenveldvoetbal aan te pas maar toch konden we halverwege de score verdubbelen. Nu was Tom Anseele de aangever van dienst, hij behield het overzicht prima en zag de volledig vrijstaande Sander Vynckier, Sander kon meteen zijn poging verzilveren en de 2-0 was een feit. Nu begon de veer wat te breken bij de tegenstander en Rumbeke begon het pedaal ietsje meer in te duwen. Met Sander Pattyn als aangever kon Tom Anseele net niet de 3-0 scoren want de Aarseelse doelman redde knap. Nog in diezelfde minuut kon Tom Anseele met een solo door de Aarseelse verdediging geraken maar weer stond de Aarseelse doelman op de goeie plek om de bal te keren. Maar net voor het halfuur werd het toch 3-0, Sander Vynckier legde mooi terug tot bij Nelis Sabbe die zijn schot in doel zag verdwijnen, onze ploeg voetbalde nu vrank en vrij en bijna werd het voor rusten nog 4-0 maar Thibaut Simoens zag zijn schot gered worden met de voet door de Aarseelse doelman. Toen Tom Anseele nog eens alleen op de keeper trok legde hij net verkeerd af. Zo bleef de stand dan toch 3-0 om de rust in te gaan.

"zijn poeier ketste op de dwarsligger"

We wilden dan ook de 2de helft nog verder uitlopen zodat ons doelsaldo ook een beetje kleurrijker oogt. Na 3' kon een hoekschop van Nelis Sabbe bijna voor de perfecte assist zorgen maar de kopbal van Thibaut Simoens werd geplukt door de keeper. Dan volgde er een momentje bronselen, niet genoeg druk naar voren kunnen leggen en ons een klein beetje in slaap laten wiegen. Zo ging het ritme wat uit de partij maar gelukkig kwam daar nog verandering in, een assist van Gianni Vansteenkiste zorgde voor de perfecte kopbal van Tom Anseele die zo het scorebord nog eens deed veranderen. En direct daarna kwam er een goeie actie tussen Tom Anseele en Nelis Sabbe, nu kon Nelis Sabbe in de rol van aangever kruipen en Thibaut Simoens bedienen, ook Thibaut pikte zo zijn goalken mee en kwam de stand op een forfaitscore te staan. En het bleef nu weer duren, Rumbeke bleef achter de doelpunten zoeken, Thibaut Simoens trok nu alleen richting Aarseels doel en met de goeie aflegger kon Gianni Vansteenkiste ook de netten doen trillen maar hier had de scheids offside gezien......spijtig. Ook een 1-2 tussen Diego Varrewaere en Nelis Sabbe kon door laatstgenoemde net niet worden afgewerkt, de terugkerende bal werd door Tjorven Alliet op de slof genomen maar zijn poeier ketste op de dwarsligger. In het slotkwartier kwam er nog één grote kans toen Sander Pattyn alleen naar de Aarseelse doelman trok maar opnieuw won de bezoekende doelman het pleit. Toen de scheids affloot gaf het ons toch een lekker gevoel om na 4 nederlagen toch nog eens te kunnen proeven van de zege, we speelden vandaag dan ook een voortreffelijke partij waarin de score veel hoger kon opgelopen zijn.

En bij iedere thuiswedstrijd staat afgevaardigde Patrick Hoorne aan de overkant van het veld om de ballen terug snel in het veld te brengen, regen en wind kunnen hem dan ook niet deren, we danken dan ook Patrick om ons daarin ter steun te zijn!!!! Nog nen proficiat voor de ganse ploeg met deze zege en op naar de volgende !!!!!!!!!!

Geen gele kaarten

Doelpunten:

4' (1-0) Sander Vynckier

22' (2-0) Sander Vynckier

29' (3-0) Nelis Sabbe

64' (4-0) Tom Anseele

66' (5-0) Thibaut Simoens

Speelden:

Quinten Carpels, Ivan Buysse, Chiel Potie, Sven Hoorne, Tjorven Alliet, Diego Varrewaere, Thibaut Simoens, Sander Pattyn, Tom Anseele, Nelis Sabbe, Sander Vynckier, Gianni Vansteenkiste, Louis D'hondt en Sander Braeye.

Verslag Danny Varrewaere

Foto Kurt Maddens