za 18-11-2017 : NSVD Handzame - KSVR U10S : 1 - 1

"Handzame scoort gelijkmaker in allerlaatste minuut"

IMG 6863 3

Na de topwedstrijd met fantastisch combinatievoetbal van vorige week zocht de trainer bevestiging in en tegen Handzame van al dat goeds die de groep vorige week toonde!

Dit gebeurde spijtig genoeg maar gedeeltelijk. Enkele mooie acties werden telkens afgewisseld met mindere momenten waar Rumbeke zich in slaap deed wiegen door een nochtans evenwaardige tegenstander. Het is en blijft moeilijk voetballen tegen een ploeg die met 5-6 man op de bal vliegt ipv meer op positie te spelen en man tegen man duels een kans geven. Maar dat is nog geen reden om in momenten collectief in slaap te vallen! We kwamen na het eerste kwartier toch verdiend op voorsprong, 0-1! De rest van de match was evenwichtig met onverzorgd en slordig voetbal bij beide teams. Toch leek Rumbeke de voorsprong te kunnen behouden en leken we te gaan winnen, helaas scoorde Handzame toch nog tegen in de allerlaatste minuut door een vrije trap mooi in de winkelhaak te trappen! 1-1 en weg nakende overwinning dus. Spijtig, maar vooral hand in eigen boezem steken en beseffen dat we 4 kwartier alert moeten zijn willen we de overwinning in zo'n moeilijke wedstrijd binnenhalen. Bedankt aan de papa van Jisse die zich opofferde vandaag scheidsrechter was nadat Handzame geen voorzien had. Zo toch ook eens beseffen hoe goed het bij KSV Rumbeke is omdat we wekelijks onze thuiswedstrijden kunnen spelen met goed opgeleide jeugdrefs!

Conclusie: KSV Rumbeke: GOED BEZIG!

Verslag Davy Caen

Foto Kurt Maddens