za 11-11-2017 : KSVR U10S - KVP Gits : 4 - 2

"Het puzzelen werd beloond"

IMG 7470 3 kopie

Door de blessure van Jisse is de ploeg een sterke pion kwijt achteraan! We moesten dus wat puzzelen en moesten we vooral alles geven wilden we Gits A het moeilijk maken!

Rumbeke speelde één van hun beste wedstrijden van het seizoen! De wekenlange oefeningen op training die werden gegeven op het snel combineren en rondtikken van de bal werpen stilaan vruchten af! Er werd echt mooi en snel gecombineerd, met als resultaat enkele hele fraaie goals! Iets over halfweg stonden we 4-0 voor! Maar Gits bleef zich inzetten en voetbalde ook goed! Het werd 4-2, niet dat Rumbeke slechter begon te voetballen, we bleven het onder controle houden maar bij Gits lukte het net even allemaal iets makkelijker... Eindstand 4-2! Nooit kwamen we in de problemen en met trots kunnen we zeggen dat we deze wedstrijd oververdiend wonnen van een sterke tegenstander!

Verslag Davy Caen

Foto Kurt Maddens