za 11-11-2017 : verslagjes U7

"Smurfjes en machientjes van de U7 op de grasmat."

IMG 6957 3 450px

Hulste Sp. - KSVR U7T : 6 - 7

Top wedstrijd veel mooie acties gezien. Eerste 2 kwartiertjes waren voor de machientjes van Rumbeke. Derde kwart sprongen de reserve lichtjes op rood en het 4de kwartier waren de diesels super warm. Mooi gespeeld jongens. Hier en daar nog beetje sleutelen en we komen er wel. Tevreden trainer Giovanni.

Verslag Giovanni Degroote

FC MU Izegem-Ingelmunster - KSVR U7I : 4 - 7

Super spannende wedstrijd gezien, waarin iedereen heel veel inzet toonde. Heel lang gelijk opgegaan tot laatste kwart waar Rumbeke net de bovenhand haalde van een ook sterk spelend Izegem United.

Verslag Dieter Declercq

KWS Houthulst - KSVR U7S : 12 - 5

Dankzij puike prestaties van de verschillende doelmannen werd een grotere afstraffing vermeden. Los van een beter eerste kwartier, een zwakke wedstrijd, een afspiegeling van een zwakke training gisteren. Nu nog proberen duidelijk te maken aan onze smurfjes dat passes, controles en posities houden niet lukt zonder op training ons best te doen. We houden het op een collectieve off-day. Volgende week beter.

Verslag Dirk Laieb

Foto Kurt Maddens