za 04-11-2017 : GL Ruiselede - KSVR U10R : 2 - 7

"Trainer Diego is fier op zijn spelertjes"

diegoU10

Vandaag een hele goed wedstrijd gespeeld denk één van onze beste tot nu toe met veel inzet en met super voetbal. Heb veel goeie combinaties gezien en jullie gebruiken nu ook al jullie stem om mekaar te coachen tijdens de match!!!

Matchverloop: We spelen een eerste goede kwartier en komen voor met een goeie combinatie tussen Leo en Senne waar onze Leo kon scoren. Leo kon nog zijn 2de scoren na een mooie combinatie met Dylan.

In de tweede helft hebben we kansen gehad maar de keeper van Ruiselede stond goed te keepen, maar onze vrouwelijke doelvrouw Amelie deed het ook héél goed. De tegenstander scoort tegen en is 1 tegen 2 maar direct erop konden wij verder uitlopen via Dylan die de 1 - 3 op het bord zet.

De derde helft scoren wij weer eerst door een goede combinatie tussen Jayden en Mathieu en lLep die de 1-4 kon scoren.

In het vierde kwartier konden we nog 3x scoren en Ruiselede nog 1x en zo werd de eindstand 2-7 in ons voordeel. Ruiselede is een toffe ploeg om er tegen te spelen !!! We hebben vandaag heel goed samen gespeeld en veel passen werden er gegeven iedereen stond er gewoon en deed wat ze moesten doen. Trainer Diego is enorm fier op de spelertjes die hun voor 2OO% hebben inzet tijdens de wedstrijd.

Verslag Diego Ver Eenooghe