za 14-10-2017 : verslagjes U7

"U7 hebben zich kranig geweerd."

IMG 6957 3 450px

KSV De Ruiter - KSVR U7S : 5 - 6

Hele mooie spannende match gezien, met veel kansen voor beide ploegen. Maar door veel inzet van ons ploegje kon het winnend doelpunt net voor het eind gescoord worden. Goed gespeeld iedereen.

Verslag Dieter Declercq

VV Emelgem-Kachtem - KSVR U7I : 16 - 6

We hebben verloren ja ... maar ik kan alleen maar zeggen dat ze zich enorm hebben ingezet. Het was een HARDE tegenstander die eigenlijk niveau 3 waard zijn. Daarmee dank aan Nand en Aleandro voor onze ploeg te versterken. Ben blij dat we hier zonder kleerscheuren van af zijn gekomen. Ondanks deze zware nederlaag hebben de blauw-witte manneks van trainer Giovanni goed gespeeld.  Trainer Giovanni is trots op de gastjes. Hup, op naar de volgende wedstrijd volgende zaterdag.

Verslag Giovanni Degroote

VV Emelgem-Kachtem - KSVR U7T : 12 - 6

Met de steun van twee vriendjes uit de ploeg van trainer Giovanni hebben we ons kranig geweerd. Soms wat moelijk voetballen, zeker een training op posities, maar al bij al een goede wedstrijd. Trots op het team!

Verslag Dirk Laieb

Foto Kurt Maddens