KM-Webdesign/KM-Photography

zo 01-10-2017 : KSVR Gew. Res. Danny - SV Anzegem : 0 - 4

"2 de helft als puddinghuisje in elkaar gezakt.........."

IMG 3541 3

Opnieuw wisten we dat het geen gemakkelijke wedstrijd ging worden, met de komst van de leiders uit Anzegem kregen we dus een zware brok voorgeschoteld in onze 2de thuiswedstrijd. Er werd dan ook op gehamerd om van de eerste seconde scherp te staan zodat we voor geen verrassingen kwamen te staan.

"Start was veelbelovend"

En de start was veelbelovend....van de eerste minuut gingen beide ploegen er volop voor en de spanning was om te snijden, eerst knalde Nelis Sabbe richting doel maar zag jammerlijk zijn schot geblokt worden. Anzegem zag kort daarop een doelpunt afgekeurd worden voor offside en direct na deze fase hadden we recht op een elfmeter maar die werd niet gefloten. Nelis Sabbe deed nog een poging met een schot maar opnieuw stond er een Anzegemse speler op de juiste plaats om te blokken. Net voor het kwartier kon Tom Anseele richting doel trekken na een geniale pas van Nelis Sabbe.......ook Tjorven Alliet trok mee richting doel en Tom was niet egoistisch en legde de bal opzij voor Tjorven, jammer genoeg was de bal te hard gegeven zodat deze reuzekans die altijd 1-0 moest zijn weer weg. Zo bleef het spel goed op en neer gaan en net over het halfuur moest Sven Hoorne zijn doelman bijspringen en de bal net voor de lijn keren. Maar het was slechts uitstel want kort daarna kon Anzegem toch de 0-1 laten optekenen. Met de resterende 8' voor rusten hadden we niet genoeg om die treffer nog uit te wissen zodat we met een krappe achterstand de kleedkamer introkken.

"De eerredder kwam er net niet"

We zagen het nog zitten en wilden dit nog rechtzetten in de 2de helft maar amper afgetrapt en de 0-2 wordt uitgedeeld, slecht wegwerken was de oorzaak van deze 0-2. Dat al onze goeie intenties een beetje wegzakten deed ons een slecht openingskwartier op de groene mat leggen. Zo volgde nog de 0-3 en voelden we de bui al hangen. Toch probeerden we weer recht te krabbelen maar het bleef moeizaam de 2de helft, Tom Anseele kon nog een schot lossen maar de Anzegemse doelman stond net als zijn verdedigers sterk te acteren. Net over halverwege viel de 0-4 na opnieuw slecht wegwerken. In het slotkwartier probeerde Thibaut Simoens nog om de eerredder te noteren, maar zijn 3 pogingen werden telkens gered. Een hele goeie eerste helft deed ons naast de leider staan maar in de 2de helft waren we niet meer op de afspraak en moesten we zo toch weer een nieuwe nederlaag toestaan.

Ook moet je in zulke wedstrijden ook een beetje meeval hebben en we moesten teveel oordelen dat het net niet was.......... Toch blijven we ervoor gaan in deze niet te onderschatten reeks........

"En voor de 5de keer op rij.........GEEN KAARTEN !!!!!!"

Doelpunten:

37' (0-1)

48' (0-2)

61' (0-3)

73' (0-4)

Speelden:

Quinten Carpels, Chiel Potie, Michiel Simoens, Sven Hoorne, Sander Pattyn, Diego Varrewaere, Ivan Buysse, Tjorven Alliet, Tom Anseele, Nelis Sabbe, Thibaut Simoens, Yentl Vens, Gianni Vansteenkiste, Arne Vannieuwenborgh en Cedric Noseda.

Verslag Danny Varrewaere

Foto Kurt Maddens