KM-Webdesign/KM-Photography

zo 27-08-2017 : SK Staden - KSVR Gew Res Danny : 6 - 0 (oef.)

"Niet bij de les........"

IMG 3541 3

Na de 0-6 zege verleden week kregen we nog 1 oefenwedstrijd voorgeschoteld om dan aan het echte werk te gaan beginnen. Staden was onze opponent en we wisten uit ervaring van verleden jaar dat dit een taaie brok zou worden. Het zonnetje kwam langzaam maar zeker piepen en de spelers maakten zich langzaam maar zeker klaar om de spieren op te warmen.

De wedstrijd startte veelbelovend en het ging dan ook snel op en neer, de eerste grote kans kwam er al na 8' via de voet van Tom Anseele, maar Tom talmde te lang om af te werken en weg was de kans, de daaropvolgende tegenaanval bracht voor de tegenstander wel de openingstreffer. Staden zette meer en meer druk en we geraakten moeilijk uit de omknelling, gelukkig kon Chiel Potie de bal op de lijn keren of de score was al verdubbeld na 15'. Nog voor het halfuur konden we nog 2 kansen noteren, eerst zoefde een schot van Tom Anseele over en het schot van Sander Vynckier werd geplukt door de Stadense goallie. Maar het doelpunt viel aan de overzijde en zo kon Staden dan toch van een dubbele voorsprong genieten. Dan volgde er een tijdje middenveldvoetbal door beide ploegen, maar vandaag was onze passing niet voldoende om aanspraak te kunnen maken op de aansluitingstreffer. En net voor het fluitsignaal om de rust in te gaan kon Staden nog de 3-0 scoren. We trokken richting kleedkamer met een wrang gevoel en probeerden om er toch nog iets van te maken.

De 2de helft begon zoals de eerste helft werd afgesloten, met een Stadens doelpunt! Zo stond de kurkdroge 4-0 al te pronken op het bord, er werd aan beide kanten naar hartelust gewisseld waarin ook posities werden uitgetest met andere spelers. Rond de 10' kon Diego Varrewaere met een grondscherend schot een poging wagen, maar de bal zoefde net naast. Ook Nelis Sabbe ging zijn kans maar de Stadense doelman bleef attent keepen. Ook stond hij op de goede plaats op een schot van Sander Vynckier. In het slotkwartier slikten we dan nog 2 doelpunten die we eigenlijk gewoon weggegeven hebben omdat de posities niet meer werden gerespecteerd. Zo krijgen we een pandoering die wel een beetje overdreven is maar toch goed is aangekomen, met de competitie voor de deur staan alle voetjes op de grond waar ze horen. En toch werd het een leerzame oefening waarin veel werd geprobeerd en waarin we onze sterke en zwakke punten nog beter hebben gezien.

Staden was dan ook een verdiende winnaar van dit duel en we bedanken dan ook voor de uitnodiging en de vriendelijke ontvangst. Onze oefenreeks zit erop waarin we hopelijk genoeg wedstrijdritme hebben opgedaan om de kompetitiestart aan te vangen. 4 wedstrijden met ups en downs maar waarin veel werd gewisseld en geprobeerd om op alles een antwoord te hebben, zo kijken we dan ook hoopvol uit naar het nieuwe seizoen !!!!!!!!!

Doelpunten:

10' 1-0

26' 2-0

45' 3-0

48' 4-0

83' 5-0

90' 6-0

Speelden:

Gianni Vansteenkiste, Chiel Potie, Michiel Simoens, Cedric Noseda, Sander Pattyn, Diego Varrewaere, Thibaut Simoens, Sven Hoorne, Tom Anseele, Nelis Sabbe, Sander Vynckier, Jasper Caron, Yentl Vens, Louis D'hondt.

Verslag:

Danny Varrewaere