KM-Webdesign/KM-Photography

 

zo 20-08-2017 : KSK Oostnieuwkerke - KSVR Gew Res Danny : 0 - 6 (oef.)

"Nooit in problemen geweest......."

IMG 3541 3

Onze derde oefenwedstrijd was in en tegen Oostnieuwkerke dat de perfecte gastheer speelde.

Met een ideaal voetbalweertje trokken we snel naar voren. De eerste kans kwam op naam van Sander Vynckier die de hoekschop van Nelis Sabbe in één keer op de slof nam maar de bal ging over en naast. Enkele minuten later kon Nelis Sabbe na sterk opzitten de bal veroveren en met zijn voorzet Tom Anseele bedienen, Tom besloot in de handen van de doelman. En kort daarna was de bedrijvige Nelis daar terug maar zijn schot belandde in het zijnet. Na 20 minuten volgde er een mooie aflegger van Tom Anseele die met een schot werd beantwoord door Sander Vynckier, spijtig maar zijn schot was iets te centraal. En om ook eens te vermelden, Oostnieuwkerke poogde ook om met goede bedoelingen gevaarlijk te zijn maar onze verdediging deed zijn werk naar behoren. Iets voor het halfuur moest de Oostnieuwkerkse doelman al zijn kunnen bovenhalen op een schot van Sander Vynckier. Maar niet getreurd, de volgende was raak, Sander Vynckier kon met een perfecte pass Tom Anseele in de diepte sturen en de attente Tom lobde de uitgekomen doelman en de 0-1 was dan toch een feit. Nu moest Oostnieuwkerke een beetje naar adem happen en Rumbeke drukte nu door. In de volgende fase werd Sander Vynckier foutief gehaakt en de bal mocht op de stip, Cedric Noseda deed perfect wat hem gevraagd was en trapte de elfmeter feilloos om, 0-2. En voor we naar de kleedkamers trokken deden we er nog ééntje bij, een verre uittrap van doelman Gianni Vansteenkiste bereikte Thibaut Simoens en Thibaut zette de ruststand van 0-3 op het bord. Net daarvoor had Thibaut ook al de paal op zijn weg gevonden.

Na de rust zakte het peil toch naar beneden en konden we geen noemenswaardige feiten noteren tot net voor het halfuur. De tegenstander probeerde genoeg om de bakens te verzetten maar kwamen te kort in de zone van de waarheid dank zij onze attente verdedigers. Ook Rumbeke kon minder gevaarlijk zijn en probeerde met mooi samenspel om de tegenstander uit te tikken, wat soms lukte en soms niet. Het mag gezegd worden, de Oostnieuwkerkse doelman had een supersave in petto op een schot van Nelis Sabbe .Maar iets later moest hij zich toch weer omdraaien, na een knappe vrije trap van Cedric Noseda bood de doelman weer weerwerk maar tegen de rebound van Sander Vynckier had hij dan toch geen verhaal. Aan de overzijde werd er een atoomschot afgevuurd maar onze doelman Gianni Vansteenkiste deed ook zijn deel en redde ook héél knap! Met nog 5' op de klok konden we nog de score opdrijven naar 0-6. Met een prima assist van Ivan Buysse kon Thibaut Simoens de vijfde treffer voor zijn rekening nemen en toen Thibaut Simoens werd gehaakt in de laatste minuut kon strafschopnemer van dienst Cedric Noseda de niet eens overdreven 0-6 van op de stip tegen de netten knallen. Verdiende zege waarbij we nooit in problemen waren geweest.

Gele kaarten:

Ivan Buysse 1x

Doelpunten:

28' (0-1) Tom Anseele
38' (0-2) Cedric Noseda (strafschop)
43' (0-3) Thibaut Simoens
76' (0-4) Sander Vynckier
85' (0-5) Thibaut Simoens
89' (0-6) Cedric Noseda (strafschop)

Speelden:

Gianni Vansteenkiste, Chiel Potie, Cedric Noseda, Michiel Simoens, Sven Hoorne, Jasper Caron, Ivan Buysse, Sander Vynckier, Tom Anseele, Nelis Sabbe, Diego Varrewaere en Thibaut Simoens.

Verslag:

Danny Varrewaere