Voetbaldagen bij Sportline

"KSV Rumbeke en Sportline zijn al jarenlang goede partners"

sportline 500px

Bij sportspeciaalzaak Sportline in Rumbeke was de speciale 'voetbaldag' voor het derde achtereenvolgende jaar een groot succes. De voetbalspelen op de parking voor het immens grote pand aan de Koestraat trokken veel publiek.

Bovendien was er na afloop van een bezoek aan de winkel een gratis frietje te scoren. Bedoeling van deze speciale actie was om de mensen te motiveren alvast hun voetballende kinderen van de juiste uitrusting te voorzien. Immers: de trainingen beginnen stillekesaan als opmaat voor het frisse voetbalseizoen.

sportline1Waar kan je voor je sportuitrusting trouwens beter terecht dan bij Sportline in Rumbeke? Vier fraai gedecoreerde vloeren bieden sporters van elk kaliber een hoge kwaliteit en het allernieuwste sportmateriaal. Maar ook voor casual kleding kan iedereen terecht in deze prachtige winkel. Met een oppervlakte van maar liefst 3000 vierkante meter kun je er als sportliefhebber of als doorgewinterde shopper wel een namiddagje doorbrengen. Je krijgt er deskundig advies en je komt er ogen tekort.

KSV Rumbeke en Sportline zijn al jarenlang goede partners waar het gaat om zeer uiteenlopende voetbalmaterialen. Tenues, ballen, potjes, kapiteinsbandjes, Sportline helpt mee om de juiste keuzes te maken en verzorgt alle bestellingen. Met ingang van het komende voetbalseizoen zullen we op deze manier onze kleding betrekken via Uhlsport, een degelijk Duits merk. Ook hier veel kennis en ervaring. Het is juist daarom dat je bij Sportline aan het juiste adres bent voor werkelijk al je sportmaterialen.

website Sportline: www.sportline.be 
Facebook Sportline: https://www.facebook.com/SportlineBelgium/ 

Verslag: Francois Peeters
Foto's: FB-pagina Sportline