KM-Webdesign/KM-Photography

Werken bij de club

"Het tussenseizoen leent zich voor werken bij de club"

IMG 1785 3 kopie

Het tussenseizoen leent zich voor keiharde werken bij de club. Vorig seizoen schilderwerken verricht aan de buitenkant, nu eens een volgend stuk binnenkant grondig herdoen.

Vrijdag de ganse namiddag waren Dario en Jacob in de weer om alle truitjes en jassen te inventariseren en te documenteren. Zo weten we precies wat we hebben en niet hebben. Cecile krijgt hier een duidelijke lijst van.

Het kuishok zou een kuishok moeten zijn, vinden we en overleg is al op gang gekomen hoe we zowel het ballenhok als het kuishok wat netter kunnen houden gedurende het voetbalseizoen. Jullie gaan nog (positief) verschieten.

We hebben het kuishok en het ballenhok inmiddels een klein beetje leeggehaald en opgekuist.

We hebben daarnaast wilde plannen uitgedacht. Er zijn nog een paar kleine klussen voor nodig waar we contact mogen zoeken met mensen die verstand hebben van elektriciteit en van timmerwerken/bouw. Die ideeën gaan we nu eerst rustig uitwerken.

IMG 1788 3 kopieOja, en Dario was de hele namiddag in gespannen afwachting van een aantal nieuwe spelers voor onze selectie. Die kwamen kleding passen voor het nieuwe seizoen. Hun gezichten ga je vanzelf leren kennen tijdens de spelersvoorstelling.

Verslag: Francois Peeters
Foto's: Kurt Maddens